изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 11:46 EEST
ХОРОСКОП ЗА 17 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 17 ЮЛИ


ОВЕН - Ще трябва да положите доста усилия днес, за да постигнете резултатите, към които се стремите. Често се занимавате със странични неща, а това само отнема от времето ви.
ТЕЛЕЦ –  Не пречете на близките си да се погрижат за вас. Денят не носи проблеми и предразполага към отдих. Днес по-малко съветвайте и станете по-добри.
БЛИЗНАЦИ - Без да пренебрегвате работните си ангажименти, ще се погрижите за предстоящото си пътуване и приготовленията по него.
РАК - Предстоящо пътуване налага приготовленията ви да започнат. Ако разпределите добре графика си, ще намерите време за всичко.
ЛЪВ - Любовни послания ще ви направят щастливи. Връзката ви ще се задълбочи и направи възможна появата на нещо желано. Занапред по-смело ще планирате бъдещето си.
ДЕВА – В служебен план ще се наложи да проявите търпение и да изчакате по-подходящ момент за разгръщане на способностите си.
ВЕЗНИ - Анализирате в дълбочина делата, с които се занимавате и сте в състояние да предвидите кое е следващото нещо, което следва.
СКОРПИОН - Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия.
СТРЕЛЕЦ - Радвате се когато можете да помогнете, но следете развитието и на собствените си дела, тъй като много скоро ще се заемете с доста работа.
КОЗИРОГ – Реални или въображаеми проблеми с интимния проблем могат да развалят настроението ви днес, а и неговото. Опитайте се с търпение и такт да изгладите нещата.
ВОДОЛЕЙ - Делата ви ще се подредят добре, не се притеснявайте и не пресирайте никого с наставленията си. Бъдете толерантни към приятелите си и не им вменявайте своя вина.
РИБИ - С желание ще се погрижите за близките ви хора, но и не само защото ще бъдете помолени за това. Добре съзнавате, че помагайки им да подредят живота си, помагате и на себе си.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 17 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди