изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:09 EEST
Руски министър кани Памела Андерсън на среща за белите мечки    
Екология Руският министър на природните ресурси и екологията Сергей Донской предложи на Памела Андерсън да обсъдят заедно на предстоящия Източен икономически форум темата за отстрела на белите мечки, съобщава ТАСС.

Агенцията цитира поканата на Донской, направена на неговата страница във Фейсбукс. "Участието на известни личности в обсъждането на тази тема ще помогне за заострянето на вниманието върху екологичните проблеми. Знаменитостите могат да повлияят и за темповете на решаването на тези облеми", пише министърът.

"Проблемите на екологията не се ограничават само до борбата срещу китоловната промишленост. Например в Канада, родината на Памела Андерсън, и до ден-днешен е разрешен отстрелът на белите мечки, въпреки че в Русия и другите страни от Арктическия регион той е забранен.

Мисля, че можем да обсъдим този въпрос в рамките на Източния икономически форум, който ще се проведе във Владивосток през септември. Тогава ще се състои и голяма конференция по въпросите за охраната на редките и изчезващите видове животни. Ще се радваме да видим на форума не само Памела Андерсън, а също така Леонардо ди Каприо, Харисън Форд, Джони Деп и др.", изтъква Донской.

Във вторник на сайта на американската неправителствена организация "Общество за охрана на морската фауна" беше публикувано посланието на Памела Андерсън до руския президент Владимир Путин, с което тя го призоваваше да не бъде допуснато преминаването през Северния морски път на кораба "Уинтър бей", натоварен с 1700 тона месо от кит и пътуващ от Исландия до Япония, припомня агенцията, цитирана от БТА.  http://pik.bg

ВСИЧКО ЗА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН

 


Сходни връзки

Руски министър кани Памела Андерсън на среща за белите мечки | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди