изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:56 EET
Почина пилот от Формула 1 (ВИДЕО 18+)    
Спорт Пилотът от Формула 1 Жул Бианки е починал в болница в Ница, съобщи семейството му. 25-годишният французин беше 9 месеца в кома. Един от най-перспективните пилоти във Формула 1 пострада жестоко по време на Гран При на Япония през октомври и въпреки усилията на лекарите не успя да се върне към живота.

Припомняме, че на 5 октомври 2014-а пилотът на Маруся излезе от пистата "Сузука" и се блъсна с подемна машина, която трябваше да премести болида на германския състезател Адриан Сутил. Състезанието беше прекратено в 47-ата обиколка с червено знаме.

"С голяма мъка съобщаваме, че Жул си отиде от този свят през нощта. Той се бори до последно, но битката му приключи. Болката ни е огромна и неописуема", пише в изявлението си семейството на Бианки.

"Благодарим на персонала на болницата в Ница, който се грижеше за него с любов. Благодарим и на лекарите в Япония, които поеха грижите за него веднага след инцидента на 5 октомври. Благодарим на всички колеги на Жул, феновете и всеки, който демонстрира своята загриженост в последните месеци", добавят родителите му Филип и Кристин, братът Том и сестра му Мелани.

Молбата на семейството е в тези тежки мигове да бъде уважено личното им пространство и да не бъде нарушавана скръбта им.

От отбора на Бианки Маруся също изразиха съболезнованията си за смъртта на пилота. "За нас беше привилегия да имаме пилот като него в нашия отбор", пише в изявление на тима.

Преди няколко дни бащата на Бианки намекна за наближаващия край на сина му, като заяви, че вече губи надежда и оптимизмът му го напуска.  http://www.blitz.bg


 


Сходни връзки

Почина пилот от Формула 1 (ВИДЕО 18+) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди