изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:51 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ


ОВЕН – Хубав повод да говорите за чувствата си. Станете по-смели и доверете всичко, което е на сърцето ви.
ТЕЛЕЦ –  Най-добре ще е ако работите съвместно с колеги и се доверите на техния усет за нещата, когато вие самите срещате трудности при взимането на най-доброто решение.
БЛИЗНАЦИ - Разполагате с отдавна търсена информация. Това много ви улеснява при бъдещите ви планове и ви предпазва от сериозни грешки.
РАК - Имате необходимите качества и от вас се изисква само да действате бързо и да се възползвате от създалата се ситуация.
ЛЪВ - С партньори ще обсъждате обща стратегия по бизнес-дела или друга съвместна изява. Ще намерите решение на въпрос, изискващ навременни действия, предвид знанията, опита и познанствата си.
ДЕВА – Няма да ви липсва внимание, а някои ще се впуснат и в не обвързващ, романтичен флирт на работното място.
ВЕЗНИ - Успявате да заинтригувате крупни инвеститори с ваш проект и вероятността да започнете съвместна работа е много голяма.
СКОРПИОН - Предстоят ви достатъчно значими и приятни занимания. Очакваните от вас финансови постъпления няма да се забавят и ще ви позволят да осъществите ваше отколешно желание.
СТРЕЛЕЦ - Добрата ви психическа и духовна форма в прави привлекателни и интересни. Разбирателството с околните ви въздейства и обогатява. Няма да оставате разочаровани в очакванията си към някого.
КОЗИРОГ – С интерес ще се отдадете на работата си, осланяйки се на практичните си идеи. Ще ускорите реализацията на проекта, върху който работите, но не подценявайте действията на конкурентите си.
ВОДОЛЕЙ - Сътрудничеството ви с някого ще бъде преосмисляно, дали от вас или от другата страна, но бъдете по-внимателни. Като цяло започнатите днес проекти ще са от значение за бъдещето, не ги пренебрегвайте.
РИБИ - Задача, върху която отдавна работите ще се придвижи успешно напред и ще я приключите с добри резултати за себе си.

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?
Какъв си ти: Донор или вампир?
Зодията определя какви сте в секса

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди