изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:21 EEST
ОГРОМЕН СКАНДАЛ НА "ТУР ДЬО ФРАНС"    
СпортОгромен скандал се разрази на колоездачната обиколка на Франция "Тур дьо Франс", след като 14-ият етап от надпреварата бе помрачен от проявата на фен, който заля с урина носителя на жълтата фланелка Крис Фруум. Въпросният привърженик на колоезденето настигнал англичанина в отсечката между 50-ия и 60-ия километър от общо 178.5-километровото трасе, след което го залял с урина и изкрещял "Допинг, допинг!"

За случилото се разказа самият Фруум, който обвини част от медиите за настроенията, които създават сред феновете. "Това е неприемливо на толкова много нива. Ние сме професионалисти, работим толкова здраво за това, което искаме и да идва някой и да прави това, което направи този фен, е последното, заради което се трудим. Определено не виня публиката за това. Едно малцинство от хора разваля общото усещане на всички. Според мен вината е по-скоро на тези, които отразяват състезанието. Техните репортажи са най-меко казано безотговорни. Тези хора знаят кого визирам", заяви Фруум.
Това е вторият сериозен инцидент със състезател от отбора на Фруум - "Скай". Преди дни неговият съотборник Ричи Порт заяви, че е бил ударен с юмрук от стоящ встрани от трасето фен.


 


Сходни връзки

ОГРОМЕН СКАНДАЛ НА "ТУР ДЬО ФРАНС" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди