изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:47 EEST
Специална версия на Lada Niva за 6600 евро    
По светаВ интернет пространството се появиха първите реални снимки на новата "специална" версия на Lada Niva. Вариантът е наречен Elbrus Edition, а фотографиите бяха разпространени от портала Lada4x4.net. Според изданието, преди пускането на новата модификация е била проведена експедиция до връх Елбрус, като пътешествениците от АвтоВАЗ са кичили автомобила до 3 800 метра над морското равнище.

Съдейки по снимките, както и по наличната към момента информация, Lada Niva Elbrus Edition не представлява сериозен рестайлинг, а просто поредния минимален фейслифт на добре познатата ни Lada 4x4 или известна още като Niva. Разликите спрямо стандартната версия са минимални и засягат само екстериорната и интериорна част на всъдехода.



Специалната версия се отличава по стикерите Elbrus Edition, залепени в долната част на задните колонки, както и по двата ексклузивни за модела цвята. Те са червен металик и маслинов неметалик. 16-цоловите лети джанти, заимствани от версията Urban също са новост. В салона промените се заключават до нова тапицерия на седалките, налична само за Elbrus Edition.

В списъка със стандартно оборудване са включени екстри като допълнителни дневни светлини, система ISOFIX за закрепване на детско столче, както и хидроусилител на кормилното управление. Цената на Lada 4x4 Elbrus Edition в металиковото изпълнение е 6 650 евро, а "маслиновата" Niva е само с 50 евро по-евтина. Продажбите ще стартират още от това лято.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Специална версия на Lada Niva за 6600 евро | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди