изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 23:48 EEST
ДОБРИЧЛИЯ ЩЕ ЛЕЖИ 4 ГОДИНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ ЗА ТРАФИК НА ХОРА    
Ред и сигурностМъж от Добрич да бъде предаден на властите в Марсилия, където да излежи присъда от 4 години затвор, постанови апелативният съд във Варна, който потвърди решението на Окръжния съд в Добрич.

Прокуратурата на Окръжен съд – град Марсилия е издала заповедта въз основа на решение на съда, с която е поискано предаване на българския гражданин Т.С.Я., за да излежи присъда от 4 години за трафик на хора. Заедно с други две лица, на територията на Франция и България, през периода 2006г. – 2007г., са се занимавали с трафик на хора.
Според адвоката на мъжа, по същото дело са били осъдени още две лица – без да знаят за воденото производство, които в постановеното от съда в Марсилия решение били посочени с различни имена, като за един от тях Апелативният съд отказал предаването на френските власти. Той посочва и други мотиви, с които иска съдът да отмени решението и да откаже изпълнението на издадената Европейска заповед за арест. Твърди, че не би могло да се приеме, че добричлията е извършил трафик на хора, след като в решението на френския съд е посочено, че осъждането е за сводничество при отежняващи обстоятелства. Посочва, че към момента, в който, според заповедта за арест, мъжът е имал престъпна дейност във Франция, той е бил в Германия и е имал свой бизнес.
Съдът обаче е счел, че има основание за предаване на българина на френските власти. НДТ

Апелативният съд във Варна потвърди екстрадицията на мъж от Добрич, осъден задочно за сводничество във Франция


 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ ЩЕ ЛЕЖИ 4 ГОДИНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ ЗА ТРАФИК НА ХОРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди