изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:51 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 20 юли, около 15:00 часа, в РУ 01 Добрич лично се тъжи 80-годишeн жител на град Добрич. По негови данни, около 12:30 часа е получил обаждане от непознат мъж, който се е представил за служител от пожарната. Чрез въвеждане в заблуждение, мнимият пожарникар заявява на възрастния мъж, че синът му е пострадал при взрив на газова бутилка и се налага спешна операция, за която е необходима сумата от 14 000 лева. Малко по-късно лицето хвърля през терасата на жилището си сумата от 3 000 лева на непознато за него момче. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ 01 Добрич.

 

На 20 юли, около 22:48 часа, в РУ Балчик е получено съобщение за извършена кражба от частен дом по ул. „Пушкин” в град Балчик. Установено е, че за времето от 20:30 часа до 22:45 часа на 20 юли, неизвестен извършител е откачил пантите на комарник на PVC прозорец и е проникнал в къщата. По данни на тъжителката Д.Ж. (46 г.), е извършена кражба на лични документи, мобилен телефон и на сумата около 500 лева. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ Балчик.

 

На 20 юли, около 11:20 часа, е получено съобщение за възникнало ПТП в гр. Добрич по ул. „Отец Паисий”, на кръстовището с ул. ‘Полковник Дрангов”. Установено е, че лек автомобил „Сузуки Витара” с добричка регистрация, управляван от Д.Д. (52 г., гражданин на Великобритания, притежаващ удостоверение за продължително пребиваване в Република България), удря пресичащия пътното платно В.П. (65 г., от гр. Добрич). Пострадалият пешеходец е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на крака, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ 01 Добрич.

 

 

 

На територията на ОД на МВР са регистрирани 6 пожара без нанесени материални щети.

 

 

 

 

21.07.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди