изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:49 EEST
Нови разкрития: Биячите на малкия Христо били гейове?    
НовиниДвамата младежи, които зверски пребиха 3-годишния Христо, са гейове. Това коментират близко до майката на момчето Невена, пише "Преса". Александър Донов и Патрик Първев обяснили пред разследващите, че искали да превъзпитат малкото дете. До жестокото насилие се стигнало, защото момченцето било много буйно, твърдели арестуваните. Това обаче бе опровергано от съседите. Според тях той е кротко дете и бил любимец на блока, в който живее.

Александър и Патрик бяха задържани в понеделник късно вечерта. Тогава след жестокия побой малкият Христо бе закаран в кома в „Пирогов“. Лекарите все още се борят за живота му. Двамата са обвинени в опит за убийство на 3-годишното дете. Все още не е ясно кой от тях е бил инициатор на насилието. Докато детето било бито, ритано и заливано с вода, жестоките сцени са заснети от биячите с мобилен телефон.



Александър и Патрик трябвало да се грижат за него, докато майка му - цигуларката Невена Велинска, е в чужбина. Жената свири на круизни кораби около Скандинавия и заминала преди около три седмици. Заради случилото се обаче се върна спешно в България във вторник, когато научила страшната вест за Христо.

Невена, която отглежда сина си сама, била много добра майка и се грижела отлично за него. Никога не го оставяла сам, водела го дори по заведенията когато имала участие. Там малкият често дрънкал на детска китара, майка му смятала, че има талант.
Когато пътувала в чужбина, винаги наемала жена да гледа момченцето. Този път до последно била притеснена, защото детегледачката, на която се доверявала, нямала възможност да се премести у тях, разказаха нейни познати. Затова Велинска поверила грижите на Александър, с когото се познавали отскоро и били приятели.

Младежът ходел в бар „Анормал“ в центъра на София, където Невена понякога свирела. Тя често водела малкия Христо със себе си в заведението. Забелязала, че Сашо много добре се разбира с момченцето, и затова решила да му повери грижите за него, докато е в чужбина. За да се увери, че всичко ще е наред, и за да може малчуганът да свикне с Александър, младежът дори се нанесъл в жилището в столичния жк „Зона Б-19“ седмица преди Невена да замине, разказаха нейни познати. Те са категорични, че нищо не подсказвало жестокостта на тийнейджъра. Съседите от блока също твърдят, че момчетата изглеждали свестни.

Едва след като потеглила към Скандинавия, в апартамента при Александър се нанесъл Патрик. Говори се, че и той ходел в същия бар, а двамата младежи били повече от приятели. Те решили да съжителстват заедно, докато майката се върне в дома си. Казват, че гейовете са много грижовни, затова и насилието спрямо едно невръстно дете е необяснимо, коментираха познати на Невена.
Жената е в шок от случилото се с детенцето ѝ и не се прибира в апартамента, където се разиграла трагедията.

Единият от двамата биячи на Христо - Александър Донов, и баща му от няколко месеца живеят под наем в къща в столичния кв. „Красна поляна“. Никой от съседите им на ул. „Младежка искра“ не ги познава. Младежа не съм го виждала, а бащата - само когато минава по улицата, разказа комшийка. По думите ѝ отскоро в дома имало болен техен роднина, който бил на легло.

Когато Сашо бил тригодишен, майка му го оставила на грижите на баба му и заминала на гурбет в Испания, съобщи Нова телевизия. В началото се обаждала, но после спряла. Близките на младежа казват, че той е скромно и добро момче.

Повече от месец не се е мяркал тук, разказа хазяинът Петър Владимиров. Той разбрал от баща му Светлозар, че момчето гледа някакво дете. Владимиров и съпругата му останали изненадани. Не вярвам той да е направил това, каза бащата Светлозар. Той обясни, че само Сашо се е грижил за детето.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нови разкрития: Биячите на малкия Христо били гейове? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди