изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:29 EEST
КЪРВАВА ЦИГАНИЯ: Жена от Брестовене: Положението е страшно! Обикаля слух, че убитите са трима    
НовиниЧитателка се свърза с "Петел" да разкаже какво е положението в село Брестовене в момента. Тя живее в селото и сподели, че като се е прибирала от работа е видяла 20 леки коли и много роми. Според нейните думи в селото се говори, че убитите във вчерашния побой са не един, а трима- баща, син и внук.

Тя пожела да остане анонимна, защото напрежението в селото е голямо и всички изпитват страх да говорят за случая.

Припомняме, че по официална информация жертвата е само една -26-годишният Али Хакъ. Въпреки това, живеещите в Брестовене твърдят, че още двама души са починали в болницата и, че днес са били погребани. 
******************
26-годишен мъж почина, а други петима са в болница след масов бой между две цигански фамилии в кубратското село Брестовене, съобщиха от полицията в Разград. Сбиването между два ромски рода започнало около 20.30 часа вчера в централната част на селото. Двама от пострадалите – 42-годишен с инициали М.Х. и 21-годишен с иницали П.Е., са оставени под наблюдение в МБАЛ-Кубрат.

70-годишният Х.К., 27-годишният Х.Х. и 49-годишният Ш.М. са транспортирани в Разградската болница с наранявания по крайниците и главите, а последният е с фрактура на черепа.

Непосредствено след пристигането в болницата е починал А.Х. от нараняванията си в главата. Образувано е досъдебно производство за престъпление по чл.115 от НК.

В полицията в Кубрат са задържани А.З. на 36 години и А.А. на 27 години. Иззети са дървени сапове, вериги, ножове и газов пистолет.


http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

КЪРВАВА ЦИГАНИЯ: Жена от Брестовене: Положението е страшно! Обикаля слух, че убитите са трима | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди