изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:55 EEST
Надежда на пловдивския бокс се обеси в Букурещ    
Новини Една от големите надежди на пловдивския бокс - Александро Мораро, бе открит обесен в дома си в Букурещ снощи. 22-годишният боксьор е с румънски корени, но дълги години е живял в Пловдив и бил възпитаник на спортното училище. Негов треньор бе легендарният Иван Киряков, съобщи TrafficNews.bg.

Младежът е живял до миналата година в Пловдив и работел в пловдивска фирма. След това заминал за Букурещ, където отворил малък склад за хранителни продукти. Продължавал да тренира сериозно.

„Беше момче с желязна дисциплина и стоманена психика. Никой не е очаквал да направи подобно нещо" коментира негов приятел.

Няма съмнения, че Алекс сам е посегнал на живота си, тъй като жена, която живеела в съседна сграда е станала неволен свидетел на ужасния край на момчето. Тя видяла как младежът провесва някакво въже през рамката на прозореца и решила, че ще тренира, защото често го виждала да загрява.

След това обаче той направил примка и я преметнал през врата си. Съпругът й хукнал към жилището на Александро, но вратата била залостена. Докато успеят да я разбия, той издъхнал. Младежът не е оставил предсмъртно писмо.

Назначена е експертиза, която ще установи дали преди смъртта си Мораро е вземал някакви вещества, които да са дали отражение на психиката му, уточнява "24 часа".  http://www.vsekiden.com

 

 


Сходни връзки

Надежда на пловдивския бокс се обеси в Букурещ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди