изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:14 EEST
Кметът на Симитли потвърди: Дъщеря ми е новият тотомилионер    
Времето Дъщеря ми е новият тотомилионер, това потвърди за struma.bg преди минути кметът на Симитли Апостол Апостолов. Дъщеря му в момента е в София, където очаква да я включат на живо по телевизията, за да обявят официално щастливата новина.

Припомняме, че по-рано днес, стана ясно, че дъщерята на кмета на Симитли Апостол Апостолов-Полина удари джакпота от над 7 милиона лева от тотото. Полина, пуснала фиша си в пункт в центъра на града, платила 3.40 и останала като гръмната като разбрала, че е ударила колосалната печалба.  http://www.trud.bg

За първи път! БСП и ГЕРБ издигат Апостол Апостолов за кмет Симитли


БСП и ГЕРБ се обединиха с обща кандидатура, подкрепят градоначалника Апостол Апостолов за кмет на предстоящите местни избори тази есен. Това се случва за първи път. На общинска конференция на ГЕРБ партийните членове предложили две кандидатури – на д-р Александър Костов и на настоящия кмет Апостол Апостолов. Резултатът от вота е бил в полза на действащия кмет, за когото са гласували 43-ма членове. Кандидатурата на д-р Александър Костов са подкрепили 7 души, сред които и предишният председател на ГЕРБ – Симитли Георги Лунджов. Потърсен за коментар, кметът на Симитли Апостол Апостолов обясни, че е информиран за решението на ПП ГЕРБ в общината, като подчерта, че ще се яви на местните избори за четвърти мандат като независим кандидат с коалицията „Бъдеще за Симитли“, която е отворена към всички партии. „Освен ГЕРБ общинската организация на БСП в Симитли също е имала решение да ме подкрепи. Аз не деля хората по партиен признак и уважавам правото на всеки да изповядва политическите си възгледи. За мен обаче гласуват хората от различни партии, които оценяват направеното от моя екип за развитието на община Симитли. На много от тях съм помагал в трудни моменти, което не са правили техните партии”, коментира Апостол Апостолов.

Опитът от последните години показва, че Апостол Апостолов печели изборите още от първи тур и на практика няма алтернатива. Съзнавайки това, от партиите ще насочат усилията си да вкарат общински съветници, макар че кметът има мнозинство в местния парламент чрез своята коалиция „Бъдеще за Симитли“.

http://viaranews.com

 


Сходни връзки

Кметът на Симитли потвърди: Дъщеря ми е новият тотомилионер | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди