изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:46 EET
ХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ


ОВЕН - Възможно е да изпаднете в колебания. Податливи сте на импулси, каращи ви да свършите на мига всичките си задачи, но в следващия момент възниква друго и това забавя темпото ви.
 ТЕЛЕЦ – Благодарение на организираността и предвидливостта ви, средствата ще ви стигнат за всичко, което планирате.
БЛИЗНАЦИ – Денят на повечето от вас ще премине с обичайните занимания и рутинни задачи. По-вълнуващи ще са интересно запознанство и нова информация.
РАК – Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. Очакванията ви са големи, а обстоятелствата няма да ви поднесат изненади.
ЛЪВ – – Готови сте на компромисен вариант относно конкретна работа, но като истински професионалисти няма да го направите, ако той е свързан с качеството на изпълнение.
ДЕВА – Имате смели планове, които може да осъществите, ако сте последователни и не губите увереност в себе си. Близките ще ви подкрепят, но не подценявайте никого.
ВЕЗНИ – Предстоят ви противоречиви на пръв поглед, но всъщност обнадеждаващи и радостни новини. Най-вероятно те са свързани с непосредствените ви планове за професионална реализация.
СКОРПИОН – Освободете се от зависимости, които ви пречат да се развивате във всяко отношение.
СТРЕЛЕЦ– Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете.
КОЗИРОГ – Трудностите ви днес ще са преодолими, но е важно да имате нагласа и за компромиси. С общи отстъпки ще стигнете до споразумения и ще получите онова, към което се стремите.
ВОДОЛЕЙ – Едни от вас ще се радват на нова длъжност други ще останат поласкани от внимание или предложение за съвместно участие.
РИБИ - Смекчете тона, с който общувате в къщи и ще подобрите климата. С поведението си предизвиквате нечии претенции и на работното място, бъдете по-дипломатични.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди