изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 13:54 EEST
Всички мъже мислят за изневяра    
Любопитно Мъжете по природа са лишени от чувството за вярност спрямо жените. Учени доказаха, че има две групи мъже - едната, която редовно изневерява и друга, която е готова да направи това, ако има възможност. Това са данните от мащабно социологическо проучване на Университета в Северна Каролина в САЩ.

Изследването, което е продължило над десет години, е обхванало около 40 000 мъже. Всички данни ще бъдат оповестени в специализираните издания в САЩ през месец септември. В него се казва, че 63,7 на сто от мъжете редовно или от време на време изневеряват на любимата си. Останалите - 36,3 на сто са готови на подобна стъпка само, ако им се удаде такава възможност.

В началото на изследването около 10 на сто от мъжете са твърдели, че никога не са и помисляли да изневерят, но по време на проучването учените стигнали до заключението, че това не е точно така! Те са категорични, че мъжете искат да притежават повече от една жена и имат „необходимост от изневяра, но една от малка част от тях се страхува да направи това, а друга просто няма такава възможност", отбелязва БГНЕС.

„От гледна точка на морала тези резултати са катастрофални, но от гледна точка на природата тук няма никаква изненада. В крайна сметка днес науката доказа нещо, което е известно от край време, а именно, че мъжете просто изневеряват", каза проф. Ен Саймън, която ръководи екипа изготвил проучваното. Според нея със сигурност може да се каже, че 99 на сто от мъжете по света изневеряват. „Това е истинското им състояние. Те са такива по природа. Естествено, това не означава, че няма верни съпрузи, но и те от време на време си фантазират за някоя и друга любовна авантюра", заяви още Саймън.

http://dariknews.bg


 ОЩЕ НА ТЕМА ИЗНЕВЯРА

 


Сходни връзки

Всички мъже мислят за изневяра | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди