изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:01 EET
Кметски син е сред петимата в размазания Голф край Созопол    
НовиниТрима от петимата младежи, които бяха смазани в леката кола „Фолксваген Голф“ край Созопол в събота, все още са с опасност за живота в отделението по „Реанимация“ в Бургас. Сред тя е и 16-годишният син на кмета на село Поляново Ферад Хахирюмер – Мюмюн Мюмюнов, съобщи flagman.bg, като се позова на негови близки.




В тежко състояние са и 27-годишният Мехмед Мустафов от Айтос и неговият връстник Антони Стефанов от Бургас. Шофьорът Енгин Адем на 20-години от село Поляново е с фрактура на бедрото и е настанен в отеделение „Ортопедия“ в МБАЛ-Бургас.


Неговият баща е строителен предприемач и спешно се връща от Франция в България след тежкия инцидент със сина му. Пред близки хора Енгин казал, че най-вероятно е заспал над волана и не помни подробности за катастрофата. В отделението по Ортопедия е и 33-годишният Неждет Адем, пътувал на задната седалка вляво.

По данни на полицията причината за катастрофата е движение с несъобразена с пътните условия скорост, при която Фолксвагена се забива в крайпътно дърво в отсечката между бензиностанция „Петрол“ в Созопол и бензиностанция „ЛУКойл“ в Черноморец. Според приятели на петимата младежи те са отишли да се забавляват в Созопол и са се прибирали към Айтос, когато е станала трагедията.
Близки на младежите казаха, че издирват човекът, подал сигнал за инцидента на тел. 112, за да му благодарят за навременното пристигане на линейката.

Катастрофата е станала на прав участък и слаб трафик.

В автомобила пътували петима младежи.
http://www.burgasnovinite.bg
 


Сходни връзки

Кметски син е сред петимата в размазания Голф край Созопол | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди