изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 15:53 EEST
ОЛИГОФРЕНИЯ В ПАРЛАМЕНТА?    
Парламент Шок в ефир: Депутати от ГЕРБ имали проблеми с пултовете при вота за референдума. Разкритието на Десислава Атанасова потресе Виктор Николаев, който реагира: "Това звучи като за олигофрени"


В това управление отговорността трябва да бъде споделена. Аз приемам като лична загуба отпадането на два въпроса от референдума. Това заяви по Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова. По думите ѝ някои от колегите от ГЕРБ, които не подкрепиха идеята на президента, са имали проблеми с пултовете в пленарната зала."Това звучи като за олигофрени", обърна се водещият Виктор Николаев с широка усмивка към Десислава Атанасова.

В предаването взе участие и депутатът от Реформаторския блок Вили Лилков. "Въпросът за мажоритарното гласуване беше много общ и не ставаше ясно за хората какво точно се избира", коментира той. По думите му от блока няма да допуснат промяна на изборния кодекс.

Между двамата гости избухна словесен спор относно въпросите за референдума. Десислава Атанасова и Вили Лилков започнаха взаимно да се обвиняват, защо не са подкрепили предложението на Росен Плевнелиев. "Защо не подкрепихте въпроса за преференциалния вот", попита Вили Лилков. "А вие защо не го подкрепихте", отвърна му Десислава Атанасова.
ИЗТОЧНИК http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ОЛИГОФРЕНИЯ В ПАРЛАМЕНТА? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди