изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:25 EET
ХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ


ОВЕН – Финансови притеснения ще станат причина да се откажете от едно пътуване, но ще запазите доброто си отношение към околните.
ТЕЛЕЦ –  Утрото ви ще е приветливо и с ясни перспективи за деня. В добро настроение ще пристъпите към осъществяване на плановете си и това ще ви донесе очакваните резултати.
БЛИЗНАЦИ - Може да осъществите намеренията си, ако съчетаете действията си с тези на партньорите ви. Работата в екип ще ви носи удовлетворение и финансови придобивки.
РАК - Ще успеете да приключите деловите си ангажименти и да се подготвите за почивните дни. Вижте се с приятели, заминете за някъде, отпуснете се.
ЛЪВ - На път сте да постигнете краткосрочните си цели, целенасочените ви действия дават резултат.
ДЕВА – Работата на вън ще ви освободи от домашните задължения. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома.
ВЕЗНИ - През този ден изцяло ще се разкрият организаторските ви способности. Вие сте несравними в това отношение и всичко, което вършите е прецизно и професионално изпипано.
СКОРПИОН - Ще се захванете с нещата, които от дълго време ви създават напрежение. В края на деня ще се похвалите с резултати, защото твърдо сте решили да приключите с тях.
СТРЕЛЕЦ - Успешното и навременно приключване на започната задача ще ви направи по-съсредоточени и отговорни. Добре е да вникнете и в проблема на човека до вас, не го оставяте да страда.
КОЗИРОГ – Днес по-скоро ще налучквате верните решения, отколкото да следвате разума си, предвид бързо променящата се обстановка около вас.
ВОДОЛЕЙ - Във всичко, което се налага да правите днес бъдете предпазливи. Около вас има хора, чиито интереси се разминават с вашите и от тях са възможни провокации.
РИБИ - Отдадени сте на работата си и трудно приемате критиката. Отворете сетивата си за чужди идеи и съвети, защото е възможно в тях да прозрете добри перспективи за вас.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди