изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:02 EEST
НАГЛОСТТА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ: Областният на Разград Петър Василев /ГЕРБ/ с 3 промила алкохол    
Новини

Сериозно количество алкохол – 3 промила са отчели кръвните проби на областния управител на Разград Петър Василев, който катастрофира тежко тази нощ, информира Нова ТВ. Както БГНЕС вече съобщи, областният управител на Разград Петър Василев катастрофира по пътя от село Самуил към село Хърсово. Инцидентът стана през нощта и Василев е бил сам в автомобила "Мерцедес". Той се ударя в дърво, което от силния удар е отсечено.



45-годишният областен управител е излетял от пътя на десен завой, в участък с повишена концентрация на катастрофи, където през 2012 година има и смъртен случай. Участъкът не е маркиран с предупредителни знаци.

Очевидец, който пътувал в автомобил след областния управител, видял катастрофата и подал сигнал. Василев е изваден от екип на Гражданска защита, чрез разрязване на автомобила. Настанен е в разградската МБАЛ с множество травми - счупен десен глезен, лява подбедрица, две счупени ребра, открити рани в областта на краката, гърдите и главата. С комоцио е и трамватичен шок, белият дроб е спукан, което е наложило спешна операция в Разград.

По случая има образувано досъдебно производство в районната прокуратура в Исперих.
bgnes.com

***********
Районната прокуратура в Исперих е образувала досъдебно производство във връзка с пътно-транспортното произшествие, в което тежко пострада областният управител на Разград Петър Василев, съобщиха от Апелативна прокуратура-Варна.Тежката катастрофа, за която първо БЛИЦ съобщи, е станала тази нощ между исперихските селата Самуил и Хърсово, става ясно от официалнното съобщение на държавното обвинение.

45-годишният управител е пътувал сам със служебния автомобил „Мерцедес“ на областната управа. На равен участък от пътя, след който следва десен завой, Василев не успява да го вземе, влиза в гората край пътя и се блъска в дърво. От жестокия удар дървото е отсечено. Мъжът е управлявал колата без колан. Очевидец, който пътува в автомобил след областния управител, вижда катастрофата и подава сигнал. На мястото на тежкото пътно-транспортно произшествие е изпратен специализиран автомобил на „Пожарна и аварийна безопасност”. За да извадят тежко ранения Василев, служебната кола е била рязана.

Петър Василев е настанен с множество тежки наранявания по цялото тяло в МБАЛ в Разград. От удара 45-годишният областен управител е със счупен десен глезен, лява подбедрица, открити рани в областта на краката, гърдите и главата. Има и две счупени ребра. Приет е с комоцио и трамватичен шок. Тази сутрин е опериран, тъй като от катастрофата управителят е и със спукан бял дроб.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

НАГЛОСТТА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ: Областният на Разград Петър Василев /ГЕРБ/ с 3 промила алкохол | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
НАГЛОСТТА НА ВЛАСТИМАЩИТЕ: Областният на Разград Петър Василев /ГЕРБ/ с 3 промила алкохол
Автор: Anonymous да 2015-08-05 @ 23:15 EEST
да беше се утрепал, боклук

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 3.18 секунди