изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:27 EEST
Майка повери малките си синове на друго момче и то ги изнасили    
По светаМайка разказа за ужасяващия момент, в който тя научила, че с малките й синове сексуално е злоупотребило друго по-възрастно момче, което им било на гости за една нощ. Алана от Лондон разкрила, че 7-годишния Итън и 6-годишния Джеймс били нападнати, когато приятелят на синовете й, Феликс, който е с няколко години по-голям от тях, прекарал нощта у тях.

Синовете й били твърде малки, за да разберат какво се случва с тях. Майката разбрала за ужаса, едва когато открила детска порнография на таблета им.

След като ги разпитала за намереното и съветвайки се неправителствена организация за защита на децата, Алана разговаряла с Итън и Джеймс, които й разкрили какво е станало.

Полицията сега разследва обвиненията за насилие. По думите на Алана момчетата й все още страдат от случилото се, посред нощ изпадали в паник атаки, а Итън се напикавал в леглото.

„Познавам Фликс и майка му от шест месеца. Фелик е с няколко годни по-голям от моите момчета, но изглеждаше, че се разбираха добре. Поканих Феликс и майка му на парти, което организирах. Когато партито приключи и майката на Феликс тръгна да си ходи, той самият помоли да остане да преспи у нас. Тогава не заподозрях нищо и му позволих да спи в стаята на момчетата без да се замислям. Въобще не съм си представяла какво ще се случи вътре, когато затварях вратата”, разказва майката. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Майка повери малките си синове на друго момче и то ги изнасили | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди