изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:26 EEST
ЮНАЙТЕД И СИТИ В СПОР ЗА ЗВЕЗДА ОТ БУНДЕСЛИГАТА    
Спорт По последна информация, двата гранда от Манчестър ще се борят за обявения за най-добър играч в Бундеслигата – Кевин де Бройне. Според слухове, „червените дяволи“ имат предимство и са приготвили сумата от 50 милиона паунда за белгийския футболист на Волфсбург. Манчестър Сити също се надяват да отмъкнат играча изпод носа на своя градски съперник.


Прочетете първи къде ще избере да играе де Бройне в новия уебсайт на Betfair България.

Въпреки, че 24-годишният полузащитник бе обявен от клуба си за „непродаваем“, сума от такъв порядък със сигурност няма да бъде подмината с лека ръка от клубното ръководство на Волфсбург.

Де Бройне вече имат опит във Висшата лига, където се изигра 13 мача с екипа на Челси. Впоследствие белгиецът не успя да се наложи при Жозе Моуриньо и бе продаден на германския Волфсбург. Там играчът успя да разцъфти в рамките на само един сезон като успя да отбележи 16 гола и направи 28 асистенции за 51 мача.



Де Бройне бе и един от главните виновници за спечелването на Купата на Германия през миналия май, като неговия клуб се наложи над Борусия Дортмунд с 3-1, а един от головете бе негово дело.

Този трансфер би бил мечта за голяма част от привържениците на Юнайтед, които биха се радвали да видят в редиците на своя отбор нова изгряваща супер звезда. От друга страна обаче Юнайтед разполагат с изобилие от играчи в централната си халфова линия – Карик, Фелайни, Мата, Ерера, както и новопривлечените Бастиан Швайнщайгер и Морган Шнайдерлин.



По-вероятно е белгиецът да зарадва феновете на „гражданите“. Самият наставник на отбора, Мануел Пелегрини, намекна преди няколко дни, че клубът работи по още един трансфер и той няма да е нападател.  Треньорът на Сити добави, че е е убеден в класата на Сити и според него „гражданите“ са сигурен шампион. Пелегрини завърши миналия сезон без трофей, но от клуба все пак решиха да удължат договора му.


 


Сходни връзки

ЮНАЙТЕД И СИТИ В СПОР ЗА ЗВЕЗДА ОТ БУНДЕСЛИГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди