изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:59 EET
По-бързо зачеване с 5 лесни трика    
Любопитно Когато решите, че сте готови за бебе, често започвате да се чудите кои са най-добрите начини нещата да се случат по-бързо. Има няколко прости трика, които ще ви помогнат да увеличите шансовете си за по-скоростно зачеване. Секс пози, практики, вредни навици – ще разясним всичко!




Опитайте мисионерската или кучешката

Тези две пози доказано са най-ефективни за зачеване. Всъщност, те са двете най-естествени пози, които природата е определила за целта, наречена „възпроизвеждане“. Вслушайте се в съветите на природата и използвайте най-вече тези две пози.

Чрез изследване с магнитен резонанс учените са потвърдили, че при тези пози сперматозоидите имат по-добри шансове да достигнат по-бързо до шийката на матката и фалопиевите тръби, за да изпълнят заветната цел – оплождането на яйцеклетката.

Не се притеснявайте, ако не получите оргазъм

При мъжете е ясно – техният завършек винаги е белязан с еакулация. Но за жените не е задължително да изпитат върховно удоволствие, за да забременеят.

Така че, не се притеснявайте, ако не получите оргазъм – това не означава, че няма да забременеете! Колкото по-малко се вглъбявате в това, толкова по-малко стрес ще си докарате. Стресът е основен фактор, пречещ на зачеването – не го забравяйте!

Полежете по гръб след секс

Много хора мислят това за абсолютен мит, защото и без това милиони сперматозоиди остават в тялото ви с дни след секс. Лежането след секс, според мнозина, е излишно.

Все пак, учените не отричат напълно този похват. Нищо не ви пречи да полежите по гръб след секс. Можете да поставите и малка възглавничка под кръста си, за да предотвратите изтичането на спермата от вагината.
Така ще подпомогнете сперматозоидите чрез законите на гравитацията да стигнат до целта си. Подайте ръка на природата!

Потребителките на противозачатъчни таблетки имат по-добри шансове


Противозачатъчните са предназначени за тъкмо обратната цел. Но дългосрочната им употреба помага в зачеването.

Това е така, защото тези таблетки значително ускоряват процеса на узряване на яйцеклетката и подобряват нейните качества. С други думи – много по-вероятно е да забременеете скоро след преустановяване на противозачатъчните.

При жени, които не употребяват хапчета анти-бебе процесът на зачеване може да е малко по-дълъг.

Забравете за лубриканта

Използването на лубрикант по време на секс може и да улеснява много случващото се, но ако правите секс за бебе, той не е добра опция.

Повечето лубриканти изменят киселинно-алкалния баланс във вагината, а това затруднява движението на сперматозоидите. Шансовете за забременяване намаляват по този начин.

Ако все пак имате сериозни трудности с овлажняването, използвайте натурални масла, например зехтин.

http://www.az-jenata.bg

Най-добрите секс пози за зачеване /18+/
Семейство от 3 лесбийки търси някой да ги заплоди
Шансът за близнаци е най-голям между 35 и 39 г.
Едни от най-честите митове за забременяването
Наносперматозоиди ще лекуват безплодието
Трикове за бързо забременяване
Най-честите митове за зачеването
43-годишният Хубен е биологичен баща на 120 деца
Искате син? Любете се много!
В Дания дават 1000 лв. за българска сперма
Бременна роди петзнаци, заченати по естествен път
Най-новата мода сред гърлите
ЛЮБОВНИ ДНИ ЗА ЗАЧЕВАНЕ НА БЕБЕ НАВРЪХ 2013 ГОДИНА
104 пъти секс, за да стане бебе
Лошите момичета раждат гении
Репродуктивността и зачатието в хороскопа
ТАБЛИЦА ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕ ПОЛА НА БЕБЕТО
Горещите дни за зачеване на бебетата, които ще се родят навръх Нова година
Осеменяване на лесбийки – най-новата услуга в нета
Женският оргазъм зависи от гените

Опитайте мисионерската или кучешкатаТези две пози доказано са най-ефективни за зачеване. Всъщност, те са двете най-естествени пози, които природата е определила за целта, наречена „възпроизвеждане“. Вслушайте се в съветите на природата и използвайте най-вече тези две пози.Чрез изследване с магнитен резонанс учените са потвърдили, че при тези пози сперматозоидите имат по-добри шансове да достигнат по-бързо до шийката на матката и фалопиевите тръби, за да изпълнят заветната цел – оплождането на яйцеклетката. Не се притеснявайте, ако не получите оргазъмПри мъжете е ясно – техният завършек винаги е белязан с еакулация. Но за жените не е задължително да изпитат върховно удоволствие, за да забременеят. Така че, не се притеснявайте, ако не получите оргазъм – това не означава, че няма да забременеете! Колкото по-малко се вглъбявате в това, толкова по-малко стрес ще си докарате. Стресът е основен фактор, пречещ на зачеването – не го забравяйте!Полежете по гръб след сексМного хора мислят това за абсолютен мит, защото и без това милиони сперматозоиди остават в тялото ви с дни след секс. Лежането след секс, според мнозина, е излишно. Все пак, учените не отричат напълно този похват. Нищо не ви пречи да полежите по гръб след секс. Можете да поставите и малка възглавничка под кръста си, за да предотвратите изтичането на спермата от вагината.

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/1-bremennost/29960-po-barzo-zachevane-s-5-lesni-trika/


 


Сходни връзки

По-бързо зачеване с 5 лесни трика | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди