изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 06:13 EEST
bTV Action и RING - два канала, две нови визии и една стартова дата - 18 август    
НовиниОт 18 август два от каналите на bTV Media Group ще изненадат зрителите си с нова графична опакова и лого. Само няколко месеца преди своя 5 юбилеен рожден ден bTV Action ще бъде „преоблечен” типично мъжки цвeтове, а най-старият изцяло спортен канал у нас – RING ще изненада с ново лого и ще обогати своето програмно съдържание.

Новата графична опаковка на bTV Action е изчистена и дръзка. В нея се залага на изцяло графични елемнти, чиято цел е да пресъздадат импулса и енергията на адреналина, на движението, на екшъна, които преминават през човешкото тяло и карат кожата да настръхне. Тя отговаря изцяло на основното послание на канала, а именно – разнообразна селекция от качествени програми, насочени към активната аудитория, която търси провокация, високо качество на продукцията и силни емоции пред екрана.

Именно това ще залегне и в програмната схема на канала от средата на август, когато bTV Action ще започне излъчването на най-престижния футболен турнир – УЕФА Шампионска лига (18 август) и италианската Серия А ТИМ, която стартира няколко дни по-късно - 22 август. Освен за футбол в програмата на канала щe има отделено специално време за феновете на високите скорости с автомобилните програми ‘Пета предавка’ и ‘Супер коли’, предаване за дома и строителството, и разбира се емисия новини от 21.00 часа. Всеки ден bTV Action ще излъчва от 22.00 часа качествени филми, обединени под името „Бандата на Action”, сред които са заглавия като „Транспортер” 1 и 2 с Джейсън Стейтън, „След утрешния ден” с Денис Куейд, поредица от „disaster филми” и други. Времето за едни от най-гледаните сериали у нас и по света, сред които са заглавия като „Стрелата”, „Ирис”, „Последователите” и „Кости”, ще остане в прайм тайм.

 

Изцяло спортният канал в редиците на bTV Media GroupRING, ще промени визията и името си. Графичната опаковка на новия RING e изключително динамична и категорична. Тя не залага на спортните клишета, а представя онези детайли в спорта, които го издигат до съвършено ниво. Освен промени във визията, RING ще предложи на зрителите ново спортно новинарско-коментарно предаване – „РИНГ 24”, което ще се излъчва всеки ден от 20:30ч. Негов водещ през седмицата ще бъде Николета Маданска, а през уикенда – Кирил Веселински. Програмата на спортния канал ще включва още едно спортно предаване с актуални теми ­– „Зона спорт”, което след 18 август ще се излъчва всеки понеделник от 21:00ч. Част от двубоите в Шампионска лига и италианската Серия А ТИМ ще присъстват в програмата на най-стария спортен канал в България. Зрителите на RING ще могат да се наслаждават  още и на различни моторни и екстремни спортове, бойни изкуства (ММА и кикбокс), както и на разнообразни магазинни предавания, част от които ще бъдат „Жилет световен спорт” и  автомобилното предаване „Мобил 1”.

 


Сходни връзки

bTV Action и RING - два канала, две нови визии и една стартова дата - 18 август | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди