изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:58 EEST
ВТОРА ЖЕРТВА НА ИДИОТИЗИРАНИТЕ ГЕРОИ ЗАД ВОЛАНА КРАЙ ЛЕСИДРЕН    
НовиниПочина 16-годишното момче, което пострада при катастрофата край Лесидрен, съобщиха от пресцентъра на УМБАЛСМ "Пирогов".


Въпреки усилията на лекарите, в хода на реанимационните действия, в резултат на тежките наранявания момчето е починало. По-рано днес младежът беше транспортиран с реанимобил от Ловеч до „Пирогов”.

Инцидентът е станал снощи около 18:50 часа на пътя в посока към село Лесидрен. Причината за тежкия инцидент е нерегламентирано състезание между два леки автомобила. По време на ляв завой, след прав пътен участък, единият от водачите с инициали Ф.М на 28 години от Лесидрен, губи контрол над автомобила и навлиза в банкета. Там блъска движещите се в посока Лесидрен пешеходци.
Две от децата са момичета с инициали В.Ц. на 16 години от град Троян и П.Б. на 15 години от град София. Момчето е с инициали М.Ц, на 16-години от село Лесидрен.
В резултат на удара на място е починало 16-годишното момиче с инициали В.Ц. от гр. Троян. Смъртта е констатирана от пристигналия след инцидента екип на ЦСМП – Ловеч.  http://www.trud.bg

БЕЛ. ndtnews.hopto.org: Според Вас ще лежи ли в затвора идиотизираният шофьор и колко? Колко ще струва да го отърват от строгата присъда адвокати и съдии? Ами ако семействата на убитите деца решат един ден да си отмъстят по принципа око за око?

 


Сходни връзки

ВТОРА ЖЕРТВА НА ИДИОТИЗИРАНИТЕ ГЕРОИ ЗАД ВОЛАНА КРАЙ ЛЕСИДРЕН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди