изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:26 EEST
КОЦЕ СТОЙКОВ ОТИВА В МОНТАНА, ВЕЛИКОВ - В НЕФТОХИМИК 2010    
СпортВолейболният отбор на Монтана продължава със силната селекция за новия сезон. Тимът, който през новия шампионат ще бъде воден от Петър Шопов се подсили с още един бивш национал. Това е Костадин Стойков, който през миналия сезон спечели Купата на България и игра финал в Суперлигата с Добруджа (Добрич), съобщава "7 дни волейбол".

38-годишният универсален волейболист е второто ново класно попълнение, след като по-рано Монтана привлече и бившия национал – центърът Теодор Богданов от Нефтохимик и Симеон Александров от Добруджа.
За новия сезон в Монтана остава и разпределителят на държавния тим Любомир Агонцев, а с бронзовия медалист от изминалия шампионат в Суперлигата преподписаха Минчо Минчев, Ивайло Лалов, Златко Кьосев, Денис Чавдаров, Иван Латунов и Добромир Димитров. Първите две нови попълнения в селекцията на Нефтохимик 2010 (Бургас) за новия сезон 2015/2016 в Суперлигата при мъжете вече са ясни, съобщи за BGvolleyball.com мениджърът на тима Огнян Томов.
Първият състезател, който подсилва бургазлии, е Явор Генов, който играе на поста посрещач. Волейболистът идва от Монтана, където игра през последния сезон. Другият волейболист в състава е Ивайло Великов, който е бил юноша на клуба. Великов е централен блокировач, като през последния сезон игра за Добруджа 07 (Добрич).
Както писахме вече, Нефтохимиците имат нов треньор, като тимът се поема от Петър Дочев, който последните два сезона водеше женския състав на Казанлък.
"Започваме подготовка за новия сезон на 1 септември. Дотогава селекцията продължава", коментира за BGvolleyball.com мениджрътъ Огнян Томов.
 


Сходни връзки

КОЦЕ СТОЙКОВ ОТИВА В МОНТАНА, ВЕЛИКОВ - В НЕФТОХИМИК 2010 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди