изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 19:20 EEST
ПЕТЕВ ВИКА НЕДЕЛЕВ И БОЖИНОВ ЗА НОРВЕГИЯ    
СпортСелекционерът на националния отбор Ивайло Петев ще извика атакуващия халф на Майнц 05 Тодор Неделев за евроквалификацията с Норвегия. Двубоят със скандинавците е на 3 септември (четвъртък) на стадион "Васил Левски" от 21:45 часа. Мачът е решителен за третото място в групата и евентуално класиране за бараж.

За последно бившият футболист на Ботев (Пловдив) бе част от държавния тим преди 9 месеца. През ноември миналата година той бе повикан от бившия селекционер Любослав Пенев за евроквалификацията с Малта (1:1), след която специалистът бе уволнен. Неделев обаче не успя да вземе участие в злощастния мач, защото в дните преди него се контузи. Тогава 22-годишният пловдивчанин травмира дясното си стъпало на същото място, на което претърпя операция през 2013 година. Ивайло Петев ще върне още един атакуващ играч за срещата с Норвегия. Това е футболистът на Партизан Валери Божинов. Интересното е, че той не попадна сред избраниците на селекционера за последния мач в Малта (1:0), въпреки че преди това бе в състава, направил 2:2 с Италия в София. Силните изяви на Божинов напоследък с екипа на Партизан са накарали Петев отново да погледне към него. Специалистът дори изгледа на живо двубоя на "гробарите" със Стяуа от квалификациите за Шампионската лига. Тогава Валери пропусна дузпа.
 


Сходни връзки

ПЕТЕВ ВИКА НЕДЕЛЕВ И БОЖИНОВ ЗА НОРВЕГИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди