изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:56 EEST
КАНАЕВА НЕ ПРИСТИГНА В СОФИЯ ЗА СВЕТОВНАТА КУПА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА    
СпортДвукратната олимпийска и трикратна световна шампионка Евгения Канаева от Русия не пристигна в София за Световната купа по художествена гимнастика, която ще се проведе от петък до неделя в "Арена Армеец". Входът за публиката е свободен.

Канаева, която прекрати кариерата си след олимпийските игри в Лондон, е единствената носителка на два златни медала от олимпиади - в Пекин 2008 и в Лондон 2012. Рускинята беше заявена като треньор на отбора за девойки за днешния международен турнир за купа "София", но не пристигна в българската столица. Все още не е ясно дали на състезанието в София ще присъства Ирина Винер, президент на руската федерация по художествена гимнастика. Днес предстоят подиум тренировките на отборите за Световната купа, а вчера беше проведен международен турнир за жени и девойки, където представителките на Русия завоюваха два златни и два сребърни медала.
 


Сходни връзки

КАНАЕВА НЕ ПРИСТИГНА В СОФИЯ ЗА СВЕТОВНАТА КУПА ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди