изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:16 EEST
Браво! Крисия завладя Русия, омая Филип Киркоров и се класира втора на престижен конкурс    
Общество Малката Крисия Тодорова, която плени Европа в детската "Евровизия", вече е звезда и в Русия. Тя пожъна огромен успех на конкурса "Детска нова вълна" в Ялта.

Крисия остана на крачка от върха. 11-годишната представителка на България спечели второто място.
В журито беше самият Филип Киркоров. Идолът нямаше търпение да се запознае лично с талантливата си сънародничка. Той заяви, че това е едно от най-надарените деца, с които се е срещал, пише "Стандарт".

"Крисия е прекрасна изпълнителка и въпреки крехката си възраст работи и се държи на сцената като истински професионалист. С тази упоритост я очаква бляскаво бъдеще", коментира Киркоров по адрес на детето чудо. Двамата бързо намериха общ език, а и по случайност бяха облечени еднакво. Вероятно Крисия ще е следващата млада звезда, която ще излезе на една сцена с руската легенда.

На първо място в конкурса се класира 12-годишната участничка от Малта Гайя Каучи. Крисия Тодорова си раздели второто място с руския дует "Дивите китари". Трета остана 12-годишната Мария Кочарян от Армения. Всички те получават диплом от конкурса и статуетка "Кристална вълна".
В "Детска нова вълна 2015" участваха 15 деца от 12 страни.
Крисия Тодорова спечели второ място и на детската "Евровизия".
http://dnesplus.bg
 


Сходни връзки

Браво! Крисия завладя Русия, омая Филип Киркоров и се класира втора на престижен конкурс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди