изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:04 EET
ПЛОДОВЕ НА АРАБСКАТА ПРОЛЕТ:"Халифът" изнасилвал многократно US заложничка    
По света

Лидерът на "Ислямска държава" Абу Бакр ал-Багдади изнасилвал многократно американката Кайла Мюлер, която почина в плен на джихадистите. Зловещото разкритие направи 14-годишно момиче от Ирак, държано в плен заедно с Мюлер и други заложнички. По думите на момичето, което в крайна сметка успяло да избяга, самопровъзгласилият се за халиф Ал-Багдади бил взел 26-годишната Мюлер за "жена".



Родителите на Мюлер са били информирани от правителството на САЩ за сексуалния терор, на който е била подложена дъщеря им. "Казаха ни, че Кайла се е явявала собственост на Ал-Багдади, който най-редовно я насилвал. Съобщиха ни го през юни", споделят през сълзи Карл и Марша Мюлер.

Лидерът на ИД посещавал често къщата с пленничките, за да се срещне със своя "финансов министър" Абу Саяф. След като обсъдели финансовите въпроси, Ал-Багдади влизал при Мюлер, изнасилвал я и едва след това си тръгвал.

Мюлер беше активист и хуманитарен работник. Отвлечена е в сирийския град Алепо през август 2013 г. Джихадистите твърдят, че американката е била убита на 6 февруари т.г. вследствие въздушен удар на международната коалиция. Обстоятелствата около смъртта й обаче остават неясни.

"Финансовият министър" на ИД Абу Саяф пък бе ликвидиран на 15 май в хода на рядка сухопътна операция на американските командоси в гр. Ал-Омар в Сирия. /АФП

bgnes.com


 


Сходни връзки

ПЛОДОВЕ НА АРАБСКАТА ПРОЛЕТ:"Халифът" изнасилвал многократно US заложничка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди