изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:24 EEST
Къде отива богатството според зодиака?    
Хороскоп Умеем ли да привличаме парите, а какво ни помага, съответно пречи? Астрологията е наука с хилядолетна традиция, перманентно натрупвани знания, благодарение и на придобит опит от наблюдения, и статистически изследвания. Ето какво подсказват те за материалното благополучие според слънчевия ни знак. Разбира се, това са основни направления, които се модифицират в различна степен от индивидуалния хороскоп.

Овен
Финансово кредо: „Щастието не е в парите, а в тяхното количество“Овните биха били финансови фаворити в зодиака, ако не им омръзваше бързо или не обичаха да разходват толкова много за себе си или любимите си хора. Все пак, статистиката показва, че сред тези хора преобладават „успелите“ , защото са „състезателни“ натури, не работят за „мерси“, поставят си ясни и краткосрочни цели, водещи до бързи печалби, а не идеалистични и в далечна перспектива. Овните живеят „сега“ и не пропускат моменти, така че да спечелят според потенциала си.ТелецФинансово кредо: „Ако вие се мислите за толкова умни, тогава защо сте бедни?“

В астрологията

Телец
е считан за един от „материалните“ знаци, които привличат парите, но на практика не се оказва така и според статистически изследвания те не са лидери в класации за милионери. Телците безспорно обичат лукса /че и кой не го обича/, но се трудят упорито за своето имущество и рядко им се дава нещо даром. Те се превръщат в прекрасни професионалисти, мениждъри, но в повечето случаи на средно ниво или в чуждо предприятие. В края на живота си са почти винаги обезпечени, защото притежават силна вътрешна мотивация за успехи и влагат повече усилия от другите в подобно направление. Но са традиционалисти, които рядко рискуват и времето тече по-бавно, пътя към „върха“ е обиколен, но сигурен.

Близнаци
Финансово кредо: „Парите са измислени за спекулации, за да купя и продам, а не за да работя.“И да, Близнаци могат да правят пари от почти всичко, от „въздуха“- образно казано. Но сред тях се наблюдават два типа личности- едните са много интелигентни и находчиви, а другите без да се задълбочават се превръщат в „спекулантите“ на зодиака. Подобно на Овен те харесват бързите пари, ориентират се към такива „актуални и печеливши цели“, но изискващи интелект, движение, а не монотонен и физически труд. Умеят да карат „другите“ да работят за тях. Статистиката показва, че сред тях има бързо забогатели милионери, но и банкрутирали. Обичат да харчат, рискуват и животът им тече на бързи обороти, променлив е като вятъра, включително и във финансов аспект.

Рак

Финансово кредо: „Златото не отключва вратата, но разчиства пътя“.Раците безспорно са едни от финансовите фаворити. Ключът към тяхното благополучие е, че те знаят стойността на нещата в един по-широк и многопластов аспект. Освен това, материалната сигурност за тях е и емоционална уравновесеност, вид „застраховка“ щастие. Парите рядко са самоцел, в повечето случаи са средство, така че да не се чувстват застрашени. Но пък това е и причината тук постиженията да зависят пряко от вътрешния „глад“ и амбицията. Важно е да се знае обаче, че притежават късмет, а с времето и годините Рак упорито трупа блага, така че трудно може да се срещне неподсигурен представител на този знак, особено в по-напреднала възраст. Те също не обичат да рискуват, но използват „мек подход“, творчество и интуиция, за да се доберат и до най-смелите си мечти и в края на краищата успяват!

Лъв
Финансово кредо: „Интелектът не е гаранция за богатство и богатството не е гаранция за интелигентност“.Лъвовете са честолюбиви и амбициозни, така че не могат да си позволят да бъдат посредствени в избраната от тях работа. Те изпипват детайлно всяка подробност и умеят да извоюват позицията „най-добрия сред добрите“ по интересуващия ги профил. Освен това не обичат да се подчиняват и в повечето случаи, ако не могат да заемат ръководна длъжност в чуждо „предприятие“, тогава сами си създават „предприятие“. Статистически сред Лъвовете има много успели личности, но малко преуспели и милионери или ако има такива, то те са предимно заети с изкуство. Те са повече творчески натури, отколкото със спекулативен усет.

Дева
Финансово кредо: „И малката копейка може да ти свърши голяма работа, стига да знаеш как“.В направени изследвания Дева е сред Топ 3 преуспяващи и богати личности и най-много милионери. И да, Дева притежава нужните качества- бърза, комбинативна и находчива мисъл, прагматични съждения съчетани с трудолюбие и перфекционизъм. Девите умеят да виждат „полза“ там, където малцина успяват, а и рядко се оставят да ги водят емоциите /за разлика от Лъв/- друго условие за материално благополучие. Дева не се оставя на „случайността“ и всичко е добре обмислено, съответно „измерено“ в стойност.

Везни
Финансово кредо: „Богатството е сляпо, то е като мухата- днес може да кацне на ла*но, а утре на роза“.Парите рядко са самоцел за Везни, а по-често средство, за да са заобиколени от красиви хора и вещи. Везни мечтаят за богатство, но по често си казват: „ех и ако аз имах толкова пари“, но не са склонни да „изкачват върхове“, освен, ако не са принудени от обстоятелства и/или не са заети с дейност, която обичат. Да обичат работата си- това е определящ фактор за нивото на успехите им. В повечето случаи благополучие постигат в сътрудничество, като разчитат на бизнес партньор или брачен…Голяма е вероятността да получат наследство, особено в средата на живота си и т.н. Сред Везни има много творци и известни личности, но малко милионери.

Скорпион
Финансово кредо: „Всеки живее така, както умее“.Скорпион е един от най-перспективните знаци за финансови успехи и в Топ 3 за милионери. Може би не е случаен фактът, че Бил Гейтс е 100 % Скорпион. Скорпион притежава всички качества, за да преуспее- находчива мисъл, завидна интуиция, способност да се рискува „всичко“, дори и с цената да се започне от начало, огромна вяра в собствените сили и също ненадминати възстановителни възможности, безстрашие и ненадминато упорство. Скорпион знае как да се възползва от „чужди ресурси“ и ако си постави цел нищо не е в състояние да застане на пътя му. Понякога е свързван с анекдот:„ -Е, кажи сега как забогатя толкова?– Обрах банка, нямаше друг начин“.

Стрелец
Финансово кредо: „Парите не са всичко, за да е щастлив човек, но без тях не може“.Стрелец е добър организатор на бизнес, а и притежава доза късмет, така че е удачно да работи за проценти- в свое или чуждо предприятие. Стрелец е много свободолюбив, а и не може да си представи „черни дни“, така че трудно би се задържал на служба, където го ограничават или не го ценят. По друг начин казано: „кажи ми какъв шев имаш и ще ти кажа дали ще се развиваш професионално в избраната област“. В друг вариант, Стрелци са прекрасни преподаватели, често преуспяват в международни или чуждестранни предприятия, като пътуват. 23, 35 и 47 са ключови за социалния им статус, съответно финансово благополучие. Стрелци са „любимците“ на Съдбата и винаги имат късмет, това е водещо…

Козирог
Финансово кредо: „Парите са преди всичко свобода, а икономията стил на живота“.Козирог може да се отнася пренебрежително към стойността на парите, а също и начини на заработка, но също важи и обратното правило- те /парите/ не са твърде благосклонни към Козирог. Обикновено им се налага да работят с пот на челото и пак могат да загубят всичко или да започнат от начало.Козирог е способен да използва всички средства, за да забогатее и не му е чуждо мотото:“Целта оправдава средствата“, но едва когато си намери професионален ангажимент, който му доставя удоволствие и върши с любов, тогава може да очаква стабилно изкачване към върха, съответно- финансово благополучие.

Водолей
Финансово кредо: „От чутото дори като минимум, трябва да се извлича максимум“.Водолеите безспорно са едни от най-амбициозните и природно интелигентни знаци. Но финансовото им състояние е сложно и някак неясно- защото потоците са несигурни и/или неясни, защото разходите надвишават приходите, защото…винаги възникват допълнителни обстоятелства. Водолей не обича да говори за материалното си положение или е способен да открива тайни, допълнителни ресурси. Той е като „магьосник“ в това направление и успява по един неочакван, сензационен начин. Статистиката показва ,че сред тях преобладават авторитетните личности, заемащи престижни постове, но също така- най-много измамени и ограбени по различен начин за съжаление.РибиФинансово кредо: „Чужди пари за общо благо“.

Рибите
са мек и обаятелен зодиакален знак, често считан за „попова лъжичка“ или „аквариумна рибка“, но нищо повече. Въпреки всичко, Риби сензационно се оказват на върха по брой милионери. Те умеят да се възползват от другите и когато „водата е мътна“ се превръщат в акули, от чиято смъртоносна хватка е почти невъзможно да се отскубнеш. Риби умеят да защитават своето, особено, ако трябва да го разделят с партньор, съдружник, конкурент…Тогава по-скоро ще им откъснат ръката…Ето такива се оказват анализите. Най-големият враг на Риби е леността, която в съчетание на доза късмет може да ги остави да си „пляскат“ във водата без особени усилия, но и постижения…

http://horoskop-astrom.com

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

Къде отива богатството според зодиака? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди