изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:32 EEST
АГЕНЦИЯ "ФОКУС" ПРЕДСТАВЯ ПО-ДОБРИЯ ВЕСТНИК НА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ    
НовиниДобрич. “Магията на танцуващите светлини събра млади и стари на плажа в Каварна”, съобщава на първа страница вестник „Нова добруджанска трибуна”. В продължение на два поредни дни централният плаж в морския град е събрал хиляди хора, пристигнали да наблюдават единствения и вече традиционен фестивал на фойерверките.

В третото издание на светлинното шоу небето е изригвало по четири пъти на вечер. Огнени кълба, вихрещи се в небето, водни бомби и светлинни отражения в морето, ефектни тигрови опашки и златна върба, са били част от режисирания светлинен спектакъл, всеки от който е бил с продължителност от по пет минути. Пиротехнически ефекти са демонстрирали общо шест фирми. Прокуратурата разследва умишлен палеж в района на шабленското село Тюленово. Пожарът е бил огромен и е бил стигнал до къщи и цистерни с нефт. Районът е бил между морето и пътят, свързващ селото с нос Шабла. Няма данни за човешки жертви. За скандал в Асоциацията на концесионерите на плажове съобщава изданието. Причината за скандала – фалшиво писмо от нейния председател, изпратено без съгласието на членовете й. В знак на несъгласие със случилото се най-голямата туристическа компания у нас е прекратила членството си в асоциацията. Последвало е оттегляне и от страна на концесионери на шест варненски плажа. За фалшивото писмо членовете на асоциацията са научили от публикации в медиите.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ "ФОКУС" ПРЕДСТАВЯ ПО-ДОБРИЯ ВЕСТНИК НА ДОБРИЧКА ОБЛАСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди