изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 15:24 EEST
АТЛАНТИЧЕСКИ НРАВИ: Американка продава носените си гащи    
Любопитно Жителка на Ню Йорк обясни как функционира интернет-бизнесът за продажба на употребявани гащички. Тя разказа по какъв начин продава лично бельо в интернет, и разкри няколко професионални тайни пред вестник “Ню Йорк пост”. Жената споделя, че идеята да продава в мрежата собствените си гащи ѝ дала бивша колежка, заедно с която работили като сервитьорки в нюйоркска пицария. Тя използва услугите на сайта pantydeal.com, който помага на продавачите и купувачите на лично бельо да се намират и да сключват сделки.

“Колкото повече информация даваш за себе си, толкова по-популярна е продукцията ти и можеш да вдигаш цените. Не искам да навредя на бъдещата си кариера, затова не показвам лицето си, но изпращам на купувачите снимка на тялото си, облечено в закупените от тях гащички”, разказва пожелалата да остане анонимна жена.

Бизнес дамата купува бикините за 30 цента бройката. Другият ѝ разход е месечния абонамент за сайта, през който продава "стоката", който е 19 долара месечно. Тя продава всичките си гащички на цена от 15 долара, като “в цената са включени 48 часа носене на бельото”. За да носи бельото още един ден, жената покачва цената с 5 долара. Твърди, че бизнесът й носи печалба от над 60 долара седмично, с които си покривала битовите сметки.

Сред най-интересните си клиенти, американката назовава женен мъж, баща на няколко деца, който тайно облича женски рокли и мечтае да събере пари за операция за смяна на пола. Най-популярната молба на клиентите, според жената, е да мастурбира, носейки поръчаното бельо. Търговията с употребявано женско бельо се превърна в централна сюжетна линия на третия сезон на сериала “Оранжевото е новото черно”. Изданието “Вайс” твърди, че след появата на сериите, посветени на тази тема, в Гугъл се повишило търсенето на фразата “продажба на употребявани гащички”, а основателят на pantydeal.com признава, че броят на регистрациите в сайта му се повишил шесткратно.  http://www.blitz.bg

Как да станеш секслъвица
Семейство от 3 лесбийки търси някой да ги заплоди
Американка продава души на знаменитости
Американка продава девствеността си, може да вземе 550 000 долара
Колко струват жените: Ценоразпис
ДЕВОЙКА ПРОДАВА ЛИМОНАТА ОТ... ИЗКУСТВЕНИ ГЪРДИ
Рускиня продаде девствеността си за $30 000
"Невидимото" бельо е "черешката" на сезона
12 звезди издадоха сексуалните си фантазии
Нощен сутиен пази гърдите от сплескване и увисване
Белгия първа в ЕС ще предлага деликатеси от насекоми
Чаша за шампанско с формата на бюста на Кейт Мос
ПРОДАВАТ ПРАСКОВИ С БИКИНИ
 


Сходни връзки

АТЛАНТИЧЕСКИ НРАВИ: Американка продава носените си гащи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди