изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:28 EET
ЗАПОЧНА ПОРЕДНИЯТ ТЕНИС КАМП В АЛБЕНА С УЧАСТИЕТО НА ДЕЦА ОТ 7 ДЪРЖАВИ    
Туризъм Деца от седем държави - Русия, Румъния, Англия, Германия, Кипър, Франция и от всички точки на България, се включиха в поредния тенис камп в Албена. Едноседмичният лагер, който ще завърши с празничен турнир за деца до 8 и 10-годишна възраст, е организиран от „Драйзам тенис академия“. Заниманията се провеждат на кортовете на хотел„Калиопа“. Ежедневно участниците имат по 4 часа тенис, включващи практика и общо-физическа подготовка.

Голяма част от семействата на участниците избират Албена за поредна година за своята тенис ваканция. По време на нея децата им подобряват своето ниво, а родителите се отдават на релаксираща почивка. 

През уикенда малките тенис таланти ще премерят сили в турнир, който е част от празничната програма на ваканционно селище Албена, което на 24 август ще отбележи своя 46-ти рожден ден с прекрасен концерт, съобщава ръководителят на спортния отдел в курорта Руслан Йорданов.

В навечерието на празника на курорта – 22 август, Албена и „Драйзам тенис академия“ по традиция ще зарадват своите участници с Парти с вкусна торта и анимационни игри.


[image2]

 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ПОРЕДНИЯТ ТЕНИС КАМП В АЛБЕНА С УЧАСТИЕТО НА ДЕЦА ОТ 7 ДЪРЖАВИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди