изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:45 EEST
СЪЗДАВАТ МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО    
НовиниСреща за установяване на местно партньорство с цел създаване на Местна инициативна група ще се проведе в Генерал Тошево на 20 август, съобщават от местната администрация.

Покана е отправена до всички заинтересовани страни. Ще се обкъди идеята за създаване на Местна инициативна група и подготовка и реализация на проект по подмярка 19.1 „Помощ за подготвителни дейности” на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие” от Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020 г. (ПРСР), подкрепена от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони (ЕЗФРСР). Целта на срещата е да се учреди местно партньорство между общините Генерал Тошево и Балчик, НПО сектора и бизнеса.
На срещата ще бъдат обсъдени приоритети за местно развитие на територията и възможностите за подпомагане на развитието на местната икономика. Ще бъдат излъчени представители на неправителствения сектор и местния бизнес за установяване на местно партньорство за подаване на проект за подготвителна помощ по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 год., относно създаване на МИГ.
Местните инициативни групи се създават по Програмата за развитие на селските райони с цел увеличение на добавената стойност от стопанската дейност на общините, създаване на работни места и спиране на обезлюдяването в селските райони, развитие на алтернативни икономически дейности, на иновативни производства и на териториална идентичност чрез разработването на местни проекти. НДТ


 


Сходни връзки

СЪЗДАВАТ МЕСТНА ИНИЦИАТИВНА ГРУПА В ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди