изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:16 EEST
ДОБРИЧ ОТНОВО ЗАВОНЯ НА ИЗПРАЖНЕНИЯ    
НовиниСлед обяд днес в Добрич отново се носи зловоние на изпражнения и подхранва критиките, че бавно и сигурно умира като една забравена от бога /и от еколозите/ провинция. Читатели на сайта ndtnews.hopto.org се възмущават, че отново е разрешено на определен арендатор или на земеделска кооперация да тори с изпражнения земи в непосредствена близост до областния център, който има претенциите да е красив европейски град, поне с парка си "Свети Георги".


Надеждите на добричлии в този момент не се отнасят към институциите, тъй като зловонието се повтаря всяка година по това време, а към прогнозата, че може да завали дъжд. Иначе е интересно какво биха споделили и гости на града, посещаващи го заради рекламата, че е част от туристическите обекти на Североизтока. Впрочем, туристите биха могли да бъдат извозвани до миризливото землище, където по време на аткракцията ще могат да реализират и оборот на... противогази.
 


Сходни връзки

ДОБРИЧ ОТНОВО ЗАВОНЯ НА ИЗПРАЖНЕНИЯ | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДОБРИЧ ОТНОВО ЗАВОНЯ НА ИЗПРАЖНЕНИЯ
Автор: Anonymous да 2015-08-17 @ 19:15 EEST
След като разбрах, че не е взривена важна общинска служба, а е само миризма на разхвърлен от съвестни земеделци компост, вече дишам по-дълбоко... :)))))
ДОБРИЧ ОТНОВО ЗАВОНЯ НА ИЗПРАЖНЕНИЯ
Автор: Anonymous да 2015-08-20 @ 16:14 EEST
 А вонята,която се носи от душите на хората...?

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.59 секунди