изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:47 EEST
РИА Новости: Русия има намерение и занапред да сътрудничи с България, заяви Владимир Путин    
По света Ялта. Президентът а Русия Владимир Путин заяви, че не се безпокои от членството на България в НАТО – по неговите думи Москва има намерение и занапред да сътрудничи със София, предаде РИА Новости.

„Членството на България в НАТО е факт и не мога да кажа , че това ни безпокои по някакъв начин. Не зная радва ли се за това самата България. Решението е взето, това е суверенен избор на българския народ . Ние се отнасяме с уважение към това и ще работим с България, въпреки всички трудности в реализирането на проекти, в това число и в областта на енергетиката, такива като „Южен поток“, заяви Путин, като отбеляза , че реализирането на този проект е било изгодно за икономиката на България, но ръководството на страната се е отказало от проекта. „Но това не означава, че ние нямаме намерение да развиваме отношенията си с България. Напротив, ние смятаме тази страна за много близка“, добави Путин.
Москва. Руският президент Владимир Путин заяви, че управлението от вън е унизително за украинския народ, но че въпреки трудностите ситуацията в Украйна ще се оправи, предаде РИА Новости. „ Уверен съм, че въпреки всички трудности на сегашния период, ситуацията в Украйна все пак ще се оправи и страната ще се развие позитивно. Ще се откъсне от тази позорна практика, а именно да се постави цяла огромна европейска страна под външно управление, със заемането на ключови позиции в правителството и регионите от чуждестранни граждани. Аз мисля, че това е унизително за украинския народ. Това безусловно ще получи своята оценка, оценката на украинския народ“, заяви Путин.
Симферопол. Руският президент Владимир Путин призова за предоставяне на допълнителни стимули за бизнеса, готов да влага ресурси в дългосрочни проекти по развитието на туризма в Русия, предаде РИА Новости. „Сред първостепенните задачи е разширяването на туристическата инфраструктура, в това число за това е необходими да се използват възможностите на федералната целева програма за развитие на вътрешния и международния туризъм в Русия. Трябва да се помисли за допълнителни стимули за бизнеса, за тези, които са готови да внасят ресурси в дългосрочни проекти и програми“, заяви Путин.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

РИА Новости: Русия има намерение и занапред да сътрудничи с България, заяви Владимир Путин | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди