изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:04 EEST
ФЕДЕРЕР: СЕГА СЪМ ПО-ДОБЪР В СРАВНЕНИЕ С ПРЕДИ 10 ГОДИНИ    
Спорт Роджър Федерер, който се завръща на корта за участие на Мастърса в Синсинати, заяви, че в момента се чувства по-добър играч, отколкото е бил преди 10 години. Статистиките няма как да подкрепят подобно твърдение, тъй като преди декада той приключи сезона с невероятния баланс 81-4 и 11 титли от тура, сред които Уимбълдън, US Open и четири Мастърса. "Мисля, че сега съм по-добър, защото това са още 10 години тренировки и още 10 години опит.

Може да нямам същата увереност, каквато имах на 24 и печелех по 40 поредни мача, но сервисът ми се е подобрил, бекхендът - също, а форхендът ми е същият като преди. Волетата също са ми по-добри. Мисля обаче, че трябва отново да се приспособя към новата генерация играчи", заяви швейцарецът. "Сега има много добри млади тенисисти. Помня моето поколение. Всички, които бяха родени през 1981-а и 1982-а бяха много силни и е радостно, че много от тях пробиха в тура. Изненадан съм колко много от тях все още играят."  Роджър Федерер, който сдаде второто място на Анди Мъри в новото издание на седмичната ранглиста, е поставен под №2 в основната схема в Синсинати и във втория кръг очаква победителя от двубоя между Роберто Баутиста Агут и Пабло Куевас.
 


Сходни връзки

ФЕДЕРЕР: СЕГА СЪМ ПО-ДОБЪР В СРАВНЕНИЕ С ПРЕДИ 10 ГОДИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди