изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 08:01 EEST
Мъж загина при челен сблъсък край Исперих /ОБНОВЕНА/    
Новини Безумието по пътищата взе поредната си жертва при тежко пътно-транспортно произшествие на изхода на Исперих, в посока Разград, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Загина 57-годишен служител на ДАТО, който е пътувал с личния си Ситроен заедно със съпругата си и семейни приятели.

Ланча Либра, управлявана от 44-годишен мъж от Исперих, навлиза в насрещната лента, удря челно ситроена, при което на място загива водачът на автомобила, а ранените са откарани с тежки и по-леки наранявания в разградската МБАЛ и в исперихската болница.

Обстоятелствата по тежката катастрофа са в процес на изясняване.
bgnes.com

Спец по подслушването загина в катастрофа, четирима са в болница



57-годишен служител на ДАТО загина при тежка катастрофа на изхода на град Исперих в посока Разград. Д.С. е бил в отпуск и е пътувал с личния си автомобил "Ситроен" заедно със съпругата си и тяхно приятелско семейство. Произшествието е настъпило около 15 часа на 18 август. Лек автомобил "Ланчия Либра", управляван от 44-годишния В.Г. от Исперих, е навлязъл в насрещното платно и се ударил челно в "Ситроен"-а.

При сблъсъка на място е починал Д.С. 57-годишният А.Ч. от село Йонково, който се возел на задната седалка, е транспортиран в МБАЛ-Разград с тежка черепно-мозъчна травма. Съпругите им и 70-годишната майка на водача на "Ланчията" са откарани в Исперихската болница с по-леки наранявания. По случая е образувано следствено дело. Продължава изясняването на обстоятелствата, при които е възникнала катастрофата, от Окръжна прокуратура - Разград.
 


Сходни връзки

Мъж загина при челен сблъсък край Исперих /ОБНОВЕНА/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди