изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:49 EEST
ФЕСТИВАЛ "ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ" ОРГАНИЗИРА ДОМЪТ В С. ПОЛК. САВОВО    
КултураПървото издание на песенен фестивал "Златна възраст" ще се проведе на 25 септември в Тервел. Организатор е домът за стари хора ”Радост” в село Полк. Савово, с подкрепата на община Тервел. Фестивалът ще се проведе на откритата сцена в центъра на Тервел, а при неприятни метеорологични условия – в зрителната зала на народно читалище „Димитър Дончев-Доктора”. В него ще могат да вземат участие Домове за стари хора със сформирани групи за народни песни, стари градски песни или руски песни.

Фестивалът има за цел да поддържа, обедини и поощри възрастните хора, които се занимават, подпомагат и допринасят за запазването и разпространението на песенното изкуство сред домуващите в социалните институции възрастни хора.
"Ние знаем колко трудно е това и имаме за задача да дадем възможност на всяка една група да покаже наученото, създавайки приятна емоция във всеки един изпълнител!
Независимо дали сте малка или голяма формация, напреднали или начинаещи, ние ще се радваме да се включите и да покажете Вашия труд!", споделят организаторите.
Всички участници получават грамота и парична награда от организаторите. Освен в трите категории на фестивала, домакините са подготвили още много изненади. Те ще бъдат обявени на награждаването с цел по-доброто изпълнение и представяне на всички групи в събора. Заявки за участие по образец се приемат на e-mail: : dsx_savovo@abv.bg или на адрес: ДСХ ”Радост”, ул.”Първа” ¹ 11, с.Полковник Савово, община Тервел до 11 септември. НДТ


 


Сходни връзки

ФЕСТИВАЛ "ЗЛАТНА ВЪЗРАСТ" ОРГАНИЗИРА ДОМЪТ В С. ПОЛК. САВОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди