изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 00:37 EEST
Сексуален хороскоп за жени    
Хороскоп Независимо от това дали вярвате в зодии или не, жените и мъжете, родени под различни знаци имат различни предпочитания и тертипи на поведение. Във всичко, включително и в секса.




Овен (21.03 – 20.04) – Амазонка в леглото
Жените, родени под този знак, са истински амазонки, свикнали да си взимат всичко от живота (включително и оргазмите). По правило действат на принципа „Погрижи се за себе си, за да те обгрижи мъжът“ и обичат да се презастраховат, предупреждавайки ясно партньора си за еротичните си предпочитания. Жените-овни не умеят да правят „просто“ секс. За да получат удоволствие от интимната близост, трябва да са поне леко влюбени в партньора. Зад показната им самодостатъчност се крият истинските им желания – жаждата за нежност и нуждата от закрила. Сексуални предпочитания: Ненаситна е в любовта и си пада по неприлично скъпо бельо. Освен това обожава да драска, да хапе, да ръмжи, да вика и да стене (последните три – за нещастие на съседите). Предпочита спонтанния (а понякога и екстремния) секс – на задната седалка на колата, на бюрото в офиса, на пейката в парка и т.н. Склонност към изневяра: „Агънцата“ по принцип са много верни, но само докато партньорът им задоволява нуждите им в леглото на 100 процента. Ако такава дама все пак реши да „кръшне“, то ще е само в името на сексуалното й здраве.

Телец (21.04 – 21.05) – Режисьор на еротични игри

Жените, родени под този знак, умеят да създават около себе си чувствена атмосфера, буквално пропита с еротика. Не се интересуват силно от нови (или добре забравени стари) сексуални техники, равнодушни са и към играчките за възрастни, дори и да са направени с нано-технологии. Жената-телец обича да я възприемат като ефирно, нежно и безпомощно създание, но всъщност често дълбоко в себе си е доста инатлива и егоистична, със силно развито собственическо чувство. Сексуални предпочитания: Телците обичат ролевите игри. Днес тя ще е жената-вамп, утре – кротка домакиня, съблазнена от съседа (или водопроводчика?), а вдругиден ще е медицинска сестра. Склонност към изневяра: Телците по правило са верни особи, стараещи се да си намерят постоянен партньор. Но в същото време обичат секса и силните усещания. Затова ако жената-телец засега няма сериозен партньор, тя може да се отдаде на „разврат“ - възможно е да я срещнете в някой „суинг“-клуб или на сбирка за групов секс.

Близнаци (22.05 – 22.06) – Звезда на еротичния театър

Близнаците обичат да флиртуват. Като всички други жени, те също търсят истинската любов, но не са готови да жертват свободата си за нея. Това, което ценят най-много в партньора, е търпението – по-прибързаните мъже рискуват да бъдат посрещнати доста хладно в леглото от „близначка“. Сексуални предпочитания: Жените-близнаци повече обичат да водят еротични разговори и да си представят акта, отколкото да правят секс. Освен това са луди по секс-играчките и обожават да четат евъргрийн-бестселъра „Кама Сутра“ или други популярни еротични трудове. Дамите, родени под този знак, са склонни към бисексуалност. „Близначките“ постоянно имат нужда от нещо ново, затова едва ли ще откажат да правят секс на необичайни места. Тъй като имат вроден актьорски талант, те превръщат и интимната близост в театрална пиеса и рядко пропускат да се запасят с реквизит (например запалени свещи, голямо огледало и др.). Склонност към изневяра: Понякога жената-близнаци успява да поддържа няколко интимни връзки едновременно, без да вижда нищо нередно в това. За нея това е просто проява на търсенията й на нещо ново, без които животът става скучен и унил. „Близначката“ никога няма да се окаже в ролята на Буридановото магаре – тя няма дълго да се колебае между двама евентуални партньори. Просто ще вземе и двамата!

Рак (23.06 – 23.07) – Напълно отдадена
 Жената-рак има не по-малка нужда от комплименти, отколкото от любовна игра. Когато се съблича за пръв път пред мъжа, тя много иска да чуе, че е прекрасна. По правило жените-рак са чудесни любовници, страстни, изобретателни, неуморни и... шумни! Обичат да се отдават на мъжа и да се чувстват изцяло в негова власт. Сексуални предпочитания: Основната й ерогенна зона е сантименталността. Жена, родена под този знак, едва ли ще си легне с мъж, към когото не изпитва никакви чувства, а партньорът непременно трябва да е нежен и романтичен. Разбира се значение има и гинекологичното НЛО, известно като G-точката. Склонност към изневяра: Дори по време на мастурбация (а раците мастурбират по-често от другите зодии) тази жена най-вероятно ще мисли за любимия си, а не за произволен персонаж от еротичните си фантазии.

Лъв (24.07 – 24.08) – Шефката
Лъвицата съвсем невинно си мисли, че всеки един мъж би бил ощастливен, стига тя да го удостои с царствения си поглед. Затова не й хрумва дори да се впуска в оригинални експерименти в леглото. За какво да измисля „топлата вода“, ако изпитаният от времето класически секс винаги е на разположение? Ако се опитате да „укротите“ лъвицата, може да си тръгнете с белези – например драскотини от остри нокти по гърба. Сексуални предпочитания: Тази жена никога няма да се примири с опитите на мъжа да командва в леглото – тя ще отстоява правото си да доминира, но в краен случай (ако партньорът е с горещ темперамент) може да се съгласи на равноправие. И тя буквално не може да живее без оргазми и възхищение по свой адрес! Склонност към изневяра: Не сме сигурни, дали тройките и груповият секс се броят за изневяра, но много лъвици не биха отказали подобни преживявания. И нищо чудно – така могат да се насладят на вниманието не на един, а на много мъже едновременно!

Дева (24.08 – 23.09) – Снежната кралица
Девата няма никакви еротични илюзии относно това, което се случва между мъжа и жената. Нещо повече – тя е сигурна, че възхитените изказвания за прехвърчащи искри и главозамайващи оргазми са силно преувеличени. Независимо от това колко близка се чувства с партньора, жената-дева ще се старае да държи положението под контрол и да не дава воля на чувствата си, дори когато е на прага на оргазма. Сексуални предпочитания: Девата е върл противник на спонтанния секс, еротичните филми и/или разнообразяването на акта с помощта на секс-играчки. За да изпита удоволствие в леглото, има нужда само от две неща – да се чувства защитена и да усеща, че партньорът е щастлив. За тази рационална дама интимната близост често представлява нещо като алтернатива на фитнеса. Склонност към изневяра: Съблазнявайки дева, мъжът трябва да е готов да търпи и трети присъстващ в леглото – съвестта на партньорката. На тази територия не стъпват чужди хора! Единственият проблем е, че и на „своите“ понякога им иде да избягат от безкрайните табута на партньорката (девите са много консервативни).

Везни (24.09 – 23.10) – Втора цигулка в леглото
За везните е важен не само самият акт, но и това, което следва след него. За разлика от лъвиците тези дами искат да чуят от партньора си не комплименти по повод фигурата си, а общи разсъждения относно техния невероятен сексапил. Харесва им да бъдат съблазнявани и покорявани, следвайки желанията на мъжа по стълбицата към висшето удоволствие. Сексуални предпочитания: Тези дами не си падат по грубия животински секс или бързия акт. За тях интимната близост трябва да е съпроводена с изискани допълнения и ако не върви „по учебник“, то поне трябва да се отличава със стил. Везните обикновено си падат по еротичния масаж. Склонни са към ексхибиционизъм и мазохизъм. Склонност към изневяра: Често живеят в съгласие с правилото, че една порядъчна жена трябва да има само един мъж и един любовник.

Скорпион (24.10 – 22.11) – Ръководител на секс-проект

Жените, родени под този знак, знаят много добре какво искат. Нещо повече – готови са да разкажат открито на партньора си всичките си желания, наричайки процесите с истинските им имена, а после да пристъпят директно към реализацията на набелязания план (и да повторят после). Колкото и да е опитен партньорът, жената-скорпион винаги ще намери с какво да го изненада. Сексуални предпочитания: Тя няма нищо против да прави секс под открито небе, в кола и т.н. В леглото запазва трезва преценка и продължава да контролира процеса. Жената-скорпион не отрича употребата на секс-играчки и козметични средства (ароматични масла и лубриканти), действайки на принципа „Всичко за потентността и всичко за оргазма“. Склонност към изневяра: Не е регистрирана такава.

Стрелец (23.11 – 22.12) – Почитателка на класическия секс
Жените, родени под този знак, харесват самия процес (и особено резултата му – оргазма), но не си падат по дългите прелюдии. Предпочитат да действат „по същество“ от самото начало. Харесва им да си представят, че са секс-богини, но на практика неизвестно защо прибягват основно към мисионерската поза. Сексуални предпочитания: Тези жени не са склонни да чакат мъжът да задоволи нуждите им и затова често сами „водят“ стъпките в любовния танц. Не си падат по еротичните иновации и могат да завъртят главата на всеки мъж, ползвайки само стари и изпитани техники. Склонност към изневяра: Винаги готова за любовни приключения.

Козирог (23.12 – 20.01) – Горещи страсти в ледена опаковка
Не се подлъгвайте по привидната студенина на тези дами – жените-козирог прикриват добре емоциите си, но са доста чувствени. Палят се моментално, като клечка кибрит. Понякога за събуждането на сексуално желание има трябва само един изразителен поглед, един жест или едно докосване. Сексуални предпочитания: Ако трябва да избира между изобретателен любовник и брутален силно потентен мъж, способен на продължителни полови актове, жената-козирог ще избере втория вариант. При това дори ще се присмее на почитателките на изобретателните любовници. Според представителките на този знак е излишно да се промъквате към целта си с прибежки и припълзявания, ако можете просто да стигнете до нея по утъпкания път. Склонност към изневяра: По правило успяват да устоят на изкушението.

 Водолей (21.01 – 19.02) – Склонна да дава, а не да взима
Жените, родени под този знак, се „настройват“ доста дълго – имат нужда от огромна порция нежност, за да се разкрият напълно пред мъжа. За сметка на това веднъж достигнали този момент, подкарват нещата бързо. В ръцете на опитен любовник тялото им се превръща в една огромна ерогенна зона. Изобретателни са и нямат нищо против да потърсят нов път към удоволствието заедно с партньора си. Сексуални предпочитания: Често остават незадоволени, тъй като забравят за собствените си интереси, опитвайки се да угодят на партньора. Склонност към изневяра: Тези дами са лесна плячка за женени мъже, способни да предизвикват съжаление. Ако си хванат любовник, решението им ще е продиктувано по-скоро от състрадание, отколкото от желание да забогатеят или да разрушат нечие семейство.

Риби (20.02 – 20.03) - „Йогиня“ в леглото
Нежните, често леко наивни жени-риби могат много неща, например да стенат убедително в леглото, за да доставят удоволствие на партньора. Майсторите-свалячи (а и не само те) могат лесно да съблазнят „рибката“ и да я склонят да направи нещо, което поначало изобщо не е искала, нито харесвала. Сексуални предпочитания: За жената-риба сексът е душевна и физическа близост, при която партньорите се сливат изцяло и се разтварят един в друг. Затова предпочита не животинската страст, а интимната близост, примесена с медитация или тантрически секс. Склонност към изневяра: Жените-риби са склонни да смятат партньора си за идеален. А кой би изневерил на „господин Перфектен“?

http://woman.hotnews.bg

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ
Овен (21.03 – 20.04) – Амазонка в леглото Жените, родени под този знак, са истински амазонки, свикнали да си взимат всичко от живота (включително и оргазмите). По правило действат на принципа „Погрижи се за себе си, за да те обгрижи мъжът“ и обичат да се презастраховат, предупреждавайки ясно партньора си за еротичните си предпочитания. Жените-овни не умеят да правят „просто“ секс. За да получат удоволствие от интимната близост, трябва да са поне леко влюбени в партньора. Зад показната им самодостатъчност се крият истинските им желания – жаждата за нежност и нуждата от закрила. Сексуални предпочитания: Ненаситна е в любовта и си пада по неприлично скъпо бельо. Освен това обожава да драска, да хапе, да ръмжи, да вика и да стене (последните три – за нещастие на съседите). Предпочита спонтанния (а понякога и екстремния) секс – на задната седалка на колата, на бюрото в офиса, на пейката в парка и т.н. Склонност към изневяра: „Агънцата“ по принцип са много верни, но само докато партньорът им задоволява нуждите им в леглото на 100 процента. Ако такава дама все пак реши да „кръшне“, то ще е само в името на сексуалното й здраве. Телец (21.04 – 21.05) – Режисьор на еротични игри Жените, родени под този знак, умеят да създават около себе си чувствена атмосфера, буквално пропита с еротика. Не се интересуват силно от нови (или добре забравени стари) сексуални техники, равнодушни са и към играчките за възрастни, дори и да са направени с нано-технологии. Жената-телец обича да я възприемат като ефирно, нежно и безпомощно създание, но всъщност често дълбоко в себе си е доста инатлива и егоистична, със силно развито собственическо чувство. Сексуални предпочитания: Телците обичат ролевите игри. Днес тя ще е жената-вамп, утре – кротка домакиня, съблазнена от съседа (или водопроводчика?), а вдругиден ще е медицинска сестра. Склонност към изневяра: Телците по правило са верни особи, стараещи се да си намерят постоянен партньор. Но в същото време обичат секса и силните усещания. Затова ако жената-телец засега няма сериозен партньор, тя може да се отдаде на „разврат“ - възможно е да я срещнете в някой „суинг“-клуб или на сбирка за групов секс. Близнаци (22.05 – 22.06) – Звезда на еротичния театър Близнаците обичат да флиртуват. Като всички други жени, те също търсят истинската любов, но не са готови да жертват свободата си за нея. Това, което ценят най-много в партньора, е търпението – по-прибързаните мъже рискуват да бъдат посрещнати доста хладно в леглото от „близначка“. Сексуални предпочитания: Жените-близнаци повече обичат да водят еротични разговори и да си представят акта, отколкото да правят секс. Освен това са луди по секс-играчките и обожават да четат евъргрийн-бестселъра „Кама Сутра“ или други популярни еротични трудове. Дамите, родени под този знак, са склонни към бисексуалност. „Близначките“ постоянно имат нужда от нещо ново, затова едва ли ще откажат да правят секс на необичайни места. Тъй като имат вроден актьорски талант, те превръщат и интимната близост в театрална пиеса и рядко пропускат да се запасят с реквизит (например запалени свещи, голямо огледало и др.). Склонност към изневяра: Понякога жената-близнаци успява да поддържа няколко интимни връзки едновременно, без да вижда нищо нередно в това. За нея това е просто проява на търсенията й на нещо ново, без които животът става скучен и унил. „Близначката“ никога няма да се окаже в ролята на Буридановото магаре – тя няма дълго да се колебае между двама евентуални партньори. Просто ще вземе и двамата! Рак (23.06 – 23.07) – Напълно отдадена Жената-рак има не по-малка нужда от комплименти, отколкото от любовна игра. Когато се съблича за пръв път пред мъжа, тя много иска да чуе, че е прекрасна. По правило жените-рак са чудесни любовници, страстни, изобретателни, неуморни и... шумни! Обичат да се отдават на мъжа и да се чувстват изцяло в негова власт. Сексуални предпочитания: Основната й ерогенна зона е сантименталността. Жена, родена под този знак, едва ли ще си легне с мъж, към когото не изпитва никакви чувства, а партньорът непременно трябва да е нежен и романтичен. Разбира се значение има и гинекологичното НЛО, известно като G-точката. Склонност към изневяра: Дори по време на мастурбация (а раците мастурбират по-често от другите зодии) тази жена най-вероятно ще мисли за любимия си, а не за произволен персонаж от еротичните си фантазии. Лъв (24.07 – 24.08) – Шефката Лъвицата съвсем невинно си мисли, че всеки един мъж би бил ощастливен, стига тя да го удостои с царствения си поглед. Затова не й хрумва дори да се впуска в оригинални експерименти в леглото. За какво да измисля „топлата вода“, ако изпитаният от времето класически секс винаги е на разположение? Ако се опитате да „укротите“ лъвицата, може да си тръгнете с белези – например драскотини от остри нокти по гърба. Сексуални предпочитания: Тази жена никога няма да се примири с опитите на мъжа да командва в леглото – тя ще отстоява правото си да доминира, но в краен случай (ако партньорът е с горещ темперамент) може да се съгласи на равноправие. И тя буквално не може да живее без оргазми и възхищение по свой адрес! Склонност към изневяра: Не сме сигурни, дали тройките и груповият секс се броят за изневяра, но много лъвици не биха отказали подобни преживявания. И нищо чудно – така могат да се насладят на вниманието не на един, а на много мъже едновременно! Дева (24.08 – 23.09) – Снежната кралица Девата няма никакви еротични илюзии относно това, което се случва между мъжа и жената. Нещо повече – тя е сигурна, че възхитените изказвания за прехвърчащи искри и главозамайващи оргазми са силно преувеличени. Независимо от това колко близка се чувства с партньора, жената-дева ще се старае да държи положението под контрол и да не дава воля на чувствата си, дори когато е на прага на оргазма. Сексуални предпочитания: Девата е върл противник на спонтанния секс, еротичните филми и/или разнообразяването на акта с помощта на секс-играчки. За да изпита удоволствие в леглото, има нужда само от две неща – да се чувства защитена и да усеща, че партньорът е щастлив. За тази рационална дама интимната близост често представлява нещо като алтернатива на фитнеса. Склонност към изневяра: Съблазнявайки дева, мъжът трябва да е готов да търпи и трети присъстващ в леглото – съвестта на партньорката. На тази територия не стъпват чужди хора! Единственият проблем е, че и на „своите“ понякога им иде да избягат от безкрайните табута на партньорката (девите са много консервативни). Везни (24.09 – 23.10) – Втора цигулка в леглото За везните е важен не само самият акт, но и това, което следва след него. За разлика от лъвиците тези дами искат да чуят от партньора си не комплименти по повод фигурата си, а общи разсъждения относно техния невероятен сексапил. Харесва им да бъдат съблазнявани и покорявани, следвайки желанията на мъжа по стълбицата към висшето удоволствие. Сексуални предпочитания: Тези дами не си падат по грубия животински секс или бързия акт. За тях интимната близост трябва да е съпроводена с изискани допълнения и ако не върви „по учебник“, то поне трябва да се отличава със стил. Везните обикновено си падат по еротичния масаж. Склонни са към ексхибиционизъм и мазохизъм. Склонност към изневяра: Често живеят в съгласие с правилото, че една порядъчна жена трябва да има само един мъж и един любовник. Скорпион (24.10 – 22.11) – Ръководител на секс-проект Жените, родени под този знак, знаят много добре какво искат. Нещо повече – готови са да разкажат открито на партньора си всичките си желания, наричайки процесите с истинските им имена, а после да пристъпят директно към реализацията на набелязания план (и да повторят после). Колкото и да е опитен партньорът, жената-скорпион винаги ще намери с какво да го изненада. Сексуални предпочитания: Тя няма нищо против да прави секс под открито небе, в кола и т.н. В леглото запазва трезва преценка и продължава да контролира процеса. Жената-скорпион не отрича употребата на секс-играчки и козметични средства (ароматични масла и лубриканти), действайки на принципа „Всичко за потентността и всичко за оргазма“. Склонност към изневяра: Не е регистрирана такава. Стрелец (23.11 – 22.12) – Почитателка на класическия секс Жените, родени под този знак, харесват самия процес (и особено резултата му – оргазма), но не си падат по дългите прелюдии. Предпочитат да действат „по същество“ от самото начало. Харесва им да си представят, че са секс-богини, но на практика неизвестно защо прибягват основно към мисионерската поза. Сексуални предпочитания: Тези жени не са склонни да чакат мъжът да задоволи нуждите им и затова често сами „водят“ стъпките в любовния танц. Не си падат по еротичните иновации и могат да завъртят главата на всеки мъж, ползвайки само стари и изпитани техники. Склонност към изневяра: Винаги готова за любовни приключения. Козирог (23.12 – 20.01) – Горещи страсти в ледена опаковка Не се подлъгвайте по привидната студенина на тези дами – жените-козирог прикриват добре емоциите си, но са доста чувствени. Палят се моментално, като клечка кибрит. Понякога за събуждането на сексуално желание има трябва само един изразителен поглед, един жест или едно докосване. Сексуални предпочитания: Ако трябва да избира между изобретателен любовник и брутален силно потентен мъж, способен на продължителни полови актове, жената-козирог ще избере втория вариант. При това дори ще се присмее на почитателките на изобретателните любовници. Според представителките на този знак е излишно да се промъквате към целта си с прибежки и припълзявания, ако можете просто да стигнете до нея по утъпкания път. Склонност към изневяра: По правило успяват да устоят на изкушението. Водолей (21.01 – 19.02) – Склонна да дава, а не да взима Жените, родени под този знак, се „настройват“ доста дълго – имат нужда от огромна порция нежност, за да се разкрият напълно пред мъжа. За сметка на това веднъж достигнали този момент, подкарват нещата бързо. В ръцете на опитен любовник тялото им се превръща в една огромна ерогенна зона. Изобретателни са и нямат нищо против да потърсят нов път към удоволствието заедно с партньора си. Сексуални предпочитания: Често остават незадоволени, тъй като забравят за собствените си интереси, опитвайки се да угодят на партньора. Склонност към изневяра: Тези дами са лесна плячка за женени мъже, способни да предизвикват съжаление. Ако си хванат любовник, решението им ще е продиктувано по-скоро от състрадание, отколкото от желание да забогатеят или да разрушат нечие семейство. Риби (20.02 – 20.03) - „Йогиня“ в леглото Нежните, често леко наивни жени-риби могат много неща, например да стенат убедително в леглото, за да доставят удоволствие на партньора. Майсторите-свалячи (а и не само те) могат лесно да съблазнят „рибката“ и да я склонят да направи нещо, което поначало изобщо не е искала, нито харесвала. Сексуални предпочитания: За жената-риба сексът е душевна и физическа близост, при която партньорите се сливат изцяло и се разтварят един в друг. Затова предпочита не животинската страст, а интимната близост, примесена с медитация или тантрически секс. Склонност към изневяра: Жените-риби са склонни да смятат партньора си за идеален. А кой би изневерил на „господин Перфектен“?

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/seksualen-horoskop-za-zheni.19209.html
Овен (21.03 – 20.04) – Амазонка в леглото Жените, родени под този знак, са истински амазонки, свикнали да си взимат всичко от живота (включително и оргазмите). По правило действат на принципа „Погрижи се за себе си, за да те обгрижи мъжът“ и обичат да се презастраховат, предупреждавайки ясно партньора си за еротичните си предпочитания. Жените-овни не умеят да правят „просто“ секс. За да получат удоволствие от интимната близост, трябва да са поне леко влюбени в партньора. Зад показната им самодостатъчност се крият истинските им желания – жаждата за нежност и нуждата от закрила. Сексуални предпочитания: Ненаситна е в любовта и си пада по неприлично скъпо бельо. Освен това обожава да драска, да хапе, да ръмжи, да вика и да стене (последните три – за нещастие на съседите). Предпочита спонтанния (а понякога и екстремния) секс – на задната седалка на колата, на бюрото в офиса, на пейката в парка и т.н. Склонност към изневяра: „Агънцата“ по принцип са много верни, но само докато партньорът им задоволява нуждите им в леглото на 100 процента. Ако такава дама все пак реши да „кръшне“, то ще е само в името на сексуалното й здраве. Телец (21.04 – 21.05) – Режисьор на еротични игри Жените, родени под този знак, умеят да създават около себе си чувствена атмосфера, буквално пропита с еротика. Не се интересуват силно от нови (или добре забравени стари) сексуални техники, равнодушни са и към играчките за възрастни, дори и да са направени с нано-технологии. Жената-телец обича да я възприемат като ефирно, нежно и безпомощно създание, но всъщност често дълбоко в себе си е доста инатлива и егоистична, със силно развито собственическо чувство. Сексуални предпочитания: Телците обичат ролевите игри. Днес тя ще е жената-вамп, утре – кротка домакиня, съблазнена от съседа (или водопроводчика?), а вдругиден ще е медицинска сестра. Склонност към изневяра: Телците по правило са верни особи, стараещи се да си намерят постоянен партньор. Но в същото време обичат секса и силните усещания. Затова ако жената-телец засега няма сериозен партньор, тя може да се отдаде на „разврат“ - възможно е да я срещнете в някой „суинг“-клуб или на сбирка за групов секс. Близнаци (22.05 – 22.06) – Звезда на еротичния театър Близнаците обичат да флиртуват. Като всички други жени, те също търсят истинската любов, но не са готови да жертват свободата си за нея. Това, което ценят най-много в партньора, е търпението – по-прибързаните мъже рискуват да бъдат посрещнати доста хладно в леглото от „близначка“. Сексуални предпочитания: Жените-близнаци повече обичат да водят еротични разговори и да си представят акта, отколкото да правят секс. Освен това са луди по секс-играчките и обожават да четат евъргрийн-бестселъра „Кама Сутра“ или други популярни еротични трудове. Дамите, родени под този знак, са склонни към бисексуалност. „Близначките“ постоянно имат нужда от нещо ново, затова едва ли ще откажат да правят секс на необичайни места. Тъй като имат вроден актьорски талант, те превръщат и интимната близост в театрална пиеса и рядко пропускат да се запасят с реквизит (например запалени свещи, голямо огледало и др.). Склонност към изневяра: Понякога жената-близнаци успява да поддържа няколко интимни връзки едновременно, без да вижда нищо нередно в това. За нея това е просто проява на търсенията й на нещо ново, без които животът става скучен и унил. „Близначката“ никога няма да се окаже в ролята на Буридановото магаре – тя няма дълго да се колебае между двама евентуални партньори. Просто ще вземе и двамата! Рак (23.06 – 23.07) – Напълно отдадена Жената-рак има не по-малка нужда от комплименти, отколкото от любовна игра. Когато се съблича за пръв път пред мъжа, тя много иска да чуе, че е прекрасна. По правило жените-рак са чудесни любовници, страстни, изобретателни, неуморни и... шумни! Обичат да се отдават на мъжа и да се чувстват изцяло в негова власт. Сексуални предпочитания: Основната й ерогенна зона е сантименталността. Жена, родена под този знак, едва ли ще си легне с мъж, към когото не изпитва никакви чувства, а партньорът непременно трябва да е нежен и романтичен. Разбира се значение има и гинекологичното НЛО, известно като G-точката. Склонност към изневяра: Дори по време на мастурбация (а раците мастурбират по-често от другите зодии) тази жена най-вероятно ще мисли за любимия си, а не за произволен персонаж от еротичните си фантазии. Лъв (24.07 – 24.08) – Шефката Лъвицата съвсем невинно си мисли, че всеки един мъж би бил ощастливен, стига тя да го удостои с царствения си поглед. Затова не й хрумва дори да се впуска в оригинални експерименти в леглото. За какво да измисля „топлата вода“, ако изпитаният от времето класически секс винаги е на разположение? Ако се опитате да „укротите“ лъвицата, може да си тръгнете с белези – например драскотини от остри нокти по гърба. Сексуални предпочитания: Тази жена никога няма да се примири с опитите на мъжа да командва в леглото – тя ще отстоява правото си да доминира, но в краен случай (ако партньорът е с горещ темперамент) може да се съгласи на равноправие. И тя буквално не може да живее без оргазми и възхищение по свой адрес! Склонност към изневяра: Не сме сигурни, дали тройките и груповият секс се броят за изневяра, но много лъвици не биха отказали подобни преживявания. И нищо чудно – така могат да се насладят на вниманието не на един, а на много мъже едновременно! Дева (24.08 – 23.09) – Снежната кралица Девата няма никакви еротични илюзии относно това, което се случва между мъжа и жената. Нещо повече – тя е сигурна, че възхитените изказвания за прехвърчащи искри и главозамайващи оргазми са силно преувеличени. Независимо от това колко близка се чувства с партньора, жената-дева ще се старае да държи положението под контрол и да не дава воля на чувствата си, дори когато е на прага на оргазма. Сексуални предпочитания: Девата е върл противник на спонтанния секс, еротичните филми и/или разнообразяването на акта с помощта на секс-играчки. За да изпита удоволствие в леглото, има нужда само от две неща – да се чувства защитена и да усеща, че партньорът е щастлив. За тази рационална дама интимната близост често представлява нещо като алтернатива на фитнеса. Склонност към изневяра: Съблазнявайки дева, мъжът трябва да е готов да търпи и трети присъстващ в леглото – съвестта на партньорката. На тази територия не стъпват чужди хора! Единственият проблем е, че и на „своите“ понякога им иде да избягат от безкрайните табута на партньорката (девите са много консервативни). Везни (24.09 – 23.10) – Втора цигулка в леглото За везните е важен не само самият акт, но и това, което следва след него. За разлика от лъвиците тези дами искат да чуят от партньора си не комплименти по повод фигурата си, а общи разсъждения относно техния невероятен сексапил. Харесва им да бъдат съблазнявани и покорявани, следвайки желанията на мъжа по стълбицата към висшето удоволствие. Сексуални предпочитания: Тези дами не си падат по грубия животински секс или бързия акт. За тях интимната близост трябва да е съпроводена с изискани допълнения и ако не върви „по учебник“, то поне трябва да се отличава със стил. Везните обикновено си падат по еротичния масаж. Склонни са към ексхибиционизъм и мазохизъм. Склонност към изневяра: Често живеят в съгласие с правилото, че една порядъчна жена трябва да има само един мъж и един любовник. Скорпион (24.10 – 22.11) – Ръководител на секс-проект Жените, родени под този знак, знаят много добре какво искат. Нещо повече – готови са да разкажат открито на партньора си всичките си желания, наричайки процесите с истинските им имена, а после да пристъпят директно към реализацията на набелязания план (и да повторят после). Колкото и да е опитен партньорът, жената-скорпион винаги ще намери с какво да го изненада. Сексуални предпочитания: Тя няма нищо против да прави секс под открито небе, в кола и т.н. В леглото запазва трезва преценка и продължава да контролира процеса. Жената-скорпион не отрича употребата на секс-играчки и козметични средства (ароматични масла и лубриканти), действайки на принципа „Всичко за потентността и всичко за оргазма“. Склонност към изневяра: Не е регистрирана такава. Стрелец (23.11 – 22.12) – Почитателка на класическия секс Жените, родени под този знак, харесват самия процес (и особено резултата му – оргазма), но не си падат по дългите прелюдии. Предпочитат да действат „по същество“ от самото начало. Харесва им да си представят, че са секс-богини, но на практика неизвестно защо прибягват основно към мисионерската поза. Сексуални предпочитания: Тези жени не са склонни да чакат мъжът да задоволи нуждите им и затова често сами „водят“ стъпките в любовния танц. Не си падат по еротичните иновации и могат да завъртят главата на всеки мъж, ползвайки само стари и изпитани техники. Склонност към изневяра: Винаги готова за любовни приключения. Козирог (23.12 – 20.01) – Горещи страсти в ледена опаковка Не се подлъгвайте по привидната студенина на тези дами – жените-козирог прикриват добре емоциите си, но са доста чувствени. Палят се моментално, като клечка кибрит. Понякога за събуждането на сексуално желание има трябва само един изразителен поглед, един жест или едно докосване. Сексуални предпочитания: Ако трябва да избира между изобретателен любовник и брутален силно потентен мъж, способен на продължителни полови актове, жената-козирог ще избере втория вариант. При това дори ще се присмее на почитателките на изобретателните любовници. Според представителките на този знак е излишно да се промъквате към целта си с прибежки и припълзявания, ако можете просто да стигнете до нея по утъпкания път. Склонност към изневяра: По правило успяват да устоят на изкушението. Водолей (21.01 – 19.02) – Склонна да дава, а не да взима Жените, родени под този знак, се „настройват“ доста дълго – имат нужда от огромна порция нежност, за да се разкрият напълно пред мъжа. За сметка на това веднъж достигнали този момент, подкарват нещата бързо. В ръцете на опитен любовник тялото им се превръща в една огромна ерогенна зона. Изобретателни са и нямат нищо против да потърсят нов път към удоволствието заедно с партньора си. Сексуални предпочитания: Често остават незадоволени, тъй като забравят за собствените си интереси, опитвайки се да угодят на партньора. Склонност към изневяра: Тези дами са лесна плячка за женени мъже, способни да предизвикват съжаление. Ако си хванат любовник, решението им ще е продиктувано по-скоро от състрадание, отколкото от желание да забогатеят или да разрушат нечие семейство. Риби (20.02 – 20.03) - „Йогиня“ в леглото Нежните, често леко наивни жени-риби могат много неща, например да стенат убедително в леглото, за да доставят удоволствие на партньора. Майсторите-свалячи (а и не само те) могат лесно да съблазнят „рибката“ и да я склонят да направи нещо, което поначало изобщо не е искала, нито харесвала. Сексуални предпочитания: За жената-риба сексът е душевна и физическа близост, при която партньорите се сливат изцяло и се разтварят един в друг. Затова предпочита не животинската страст, а интимната близост, примесена с медитация или тантрически секс. Склонност към изневяра: Жените-риби са склонни да смятат партньора си за идеален. А кой би изневерил на „господин Перфектен“?

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/seksualen-horoskop-za-zheni.19209.html
 


Сходни връзки

Сексуален хороскоп за жени | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди