изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:56 EEST
СИНИША МИХАЙЛОВИЧ И НОВИТЕ В МИЛАН С УСПЕШЕН ДЕБЮТ    
СпортОтборите на Милан и Салернитана се класираха за четвъртия кръг за Купата на Италия. „Росонерите“ се наложиха с 2:0 над Перуджа в среща, която се игра на „Сан Сиро“. Първото попадение в срещата реализира Кейсуке Хонда. Луис Адриано обаче успя да се разпише още при дебюта си (29-а минута).

Това беше и официален дебют и за Синиша Михайлович на пейката на Милан. Новите попълнения Карлос Бака и Луис Адриано стартираха като титуляри срещата. Но Кейсуке Хонда беше първият, който успя да се разпише след като се възползва от най-добро положение до този момент - в 10-ата минута. През второто полувреме, особено след подновяването на играта Перуджа се опита да противодейства, но все пак не стигне до попадение. Тимът дори остана с човек по-малко в 66-ата минута, след като Давиде Ланзафаме получи втори жълт картон за нарушение срещу Андреа Бертолачи. В друг мач от този етап на турнира, аматьорският тим на Салернитана изхвърли Киево след 1:0, а попадението, дело на Андреа Бово, падна едва в края на продълженията.
 


Сходни връзки

СИНИША МИХАЙЛОВИЧ И НОВИТЕ В МИЛАН С УСПЕШЕН ДЕБЮТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди