изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:56 EEST
Глобяват проститутки без работно облекло в Милано    
ЛюбопитноПроститутки, работещи на основните пътища в Милано, ще бъдат глобявани с 500 евро, ако видът им не отговаря на стандартите за пътни работници.

Към секс работничките трябва да се отнасяме като към персонал, който работи на пътни конструкции и трябва да бъдат принуждавани да обличат дрехи, които помагат за тяхното забелязване", каза заместник-кмета на Милано Лучиано Синигалиа, цитиран от в. "Индипендънт".

Решението ще означава, че традиционните за професията къси поли ще трябва да бъдат заменени от светлоотразителни гащеризони и жилетки. Проститутките, които са залавяни втори път без необходимото светлоотразително облекло, ще бъдат задържани от полицията.

Зоната във и около северния италиански град изживява бум на представителки на най-старата професия, заради провеждането на Световното "експо" изложение в Милано. Според данни близо 15 000 проститутки са пристигнали за събитието, което местните вече наричат "секспо".

"Работничките", които през последните месеци са пристигнали в Милано, са от различни страни, сред които България, Бразилия, Китай, Нигерия и Мароко.

Особено забележимо е увеличението на жрици на любовта по главния път, свързващ Милано с Кремона и предизвиква проблеми със сигурността по пътищата, коментират властите в близкия град Спино Д`ада.

"Почти сме готови с окончателния проектозакон на документа. Надявам се да е готов и да влезе в действие от септември", каза още Синигалиа пред италианското издание "Кориере де ла сера". bgnes.com
 


Сходни връзки

Глобяват проститутки без работно облекло в Милано | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди