изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:41 EEST
Шок в ефир! Зрител на TV7 алармира за жестоко убийство!    
НовиниЗрител на TV7 алармира за жестоко убийство в Якимово. Водещата Диана Радева буквално замръзна, когато чу за какво се обажда човекът от село Якимово. "Крият страшно убийство. Сгазиха човека с кола, после го утрепаха с мотика. Николай се казва убиецът", каза мъжът, който не се представи. 

Историята обаче най-вероятно е претоплена манджа, показа бърза проверка на БЛИЦ.
В края на юли 22-годишният Цветелин Ангелов, който е задържан за убийството на свой съселянин в Якимово, остава в ареста за 72 часа. Брат му Петър и баща му Николай, който също участвали в кървавата схватка, са били освободени. Именно името на бащата, което съвпада с посоченото от зрителя на TV7, навежда на мисълта, че става въпрос за една и съща история.

Младият мъж пребил до смърт с мотика свой съселянин при масов бой в ломското село. Битката, преди която имало и гонка с коли, се развихрила между два враждуващи от години ромски клана. Инцидентът е станал рано сутринта на 27 юли след дълъг нощен запой. 45-годишният Делян Петков и 39-годишният Иларион Димитров са пили в дома на роднина и призори пияни тръгнали да се прибират с автомобил. На центъра на Якимово двамата спрели да си вземат кафе и заварили пред машината Цветелин Ангелов.

Младежът също си купувал кафе преди да отиде на работа в местната кооперация. Между фамилиите на Цветелин и Делян от години горяла люта вражда. Двата рода се преследвали и биели за всеки поглед и дума накриво, разказаха местни жители. Вбесени само от вида на противника си, гуляйджиите нападнали младежа и той хукнал да бяга. Цветелин обаче викнал на помощ чичо си Николай Петров /45 г./ и сина му Петър Николов /26 г./ и тримата подгонили с автомобила си колата с пияните бабаити. Преследвачите настигнали, блъснали возилото на душманите си и измъкнали отвътре Иларион Димитров.

Другият останал в намачканата кола, но не се спасил от отмъщението. На улицата започнал жесток бой. Тримата блъскали противниците си с юмруци, ритници и дървета. Накрая Цветелин ударил в главата с мотика поваления Иларион. Пребитите мъже били откарани в болницата в Лом, но Иларион издъхнал на операционната маса. Другият пострадал бе настанен на лечение със счупени ребра и множество травми, без опасност за живота.

Нанеслият смъртоносния удар Цветелин бе арестуван, като районната прокуратура в Монтана му наложили мярка за неотклонение „задържане под стража“ за 72 часа.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Шок в ефир! Зрител на TV7 алармира за жестоко убийство! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди