изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:29 EEST
На 24.08. Албена празнува своя 46-и рожден ден    
Туризъм На 24.08. Албена празнува своя 46-и рожден ден. По повод празника комплексът ще се събуди украсен със специални декорации.  По случай рождения ден на Албена е организиран и празничен детски турнир по тенис. Освен заниманията на кортовете за децата са предвидени много песни, танци и щафетни игри. Всички момичета и момчета, които участват в турнира ще могат да се включат и да сътворят своята рисунка с тебешири или темперни боички.

След това домакините ще направят изложба на тенис кортовете, където родители и гости на комплекса ще имат възможност да видят творбите на малките таланти. Аниматори ще забавляват участниците с много щафетни игри и танци. Партито ще завърши с вкусна торта, приготвена от майсторите кулинари в курорта.

Духова музика и красиви мажоретки ще заредят гостите на ваканционно селище с настроение преди големия концерт, който ще започне от 20.30 ч.на зелената поляна пред хотел „Добруджа“.Тази година в него ще вземат участие артисти и състави от Словакия, Румъния, Израел. Тримата тенори "Уникалните гласове" ще изпълнят специално подбран репертоар от италиански канцонети, руски романси, евъргрийни и класически оперни арии. DJ Dian Solo &чаровните близначки Double Voice ще наелектризират събралата се публика с най-новия си проект. Прекрасната Крисия ще е звездата на вечерта и ще подари на всички гости на Албена незабравимата магия на красивия си глас и очарователно присъствие.

Празничната заря и пенливо виноза всички ще направят рождения ден наистина незабравим!

Огромна торта от 1200 парчета ще приготви за рождения ден на Албена майстор сладкарят Тодор Тодоров. Грандиозният сладкиш от бял шоколад с лека и ефирна консистенция е по специална тайна рецепта на шеф Тодоров и ще е приятна изненада за всички, които обичат сладките изкушения.

След края на концерта празникът ще продължи с афтърпарти в Ганвие Бийч Клуб, където за настроението на гостите ще се погрижат Deep Zone Project & Vessy Boneva

Албена ще изненада приятелите си и със старта на продажбите на резервации за следващия сезон. Всеки желаещ вечеима възможността да направи своята резервация за сезон 2016. Резервиралите в периода до 15.11.2015 получават 20% отстъпка от стандартните цени. При резервации в следващия промоционален период от 17.11.2015 до 31.01.2016 отстъпката ще е 15%. Ранните записвания продължават с 10% намаление до края на февруари 2016. Резервации могат да бъдат направени на www.albena.bg или чрез обаждане на тел. 0700 12 110 (на цената на един градски разговор). Това е най-ранния до момента старт на продажби за следващ туристически сезон в историята на ваканционното селище. На първите резервирали по-този начин Албена гарантира, че ще се възползват от най-ниските цени за следващия туристически сезон.

Марин Василев


 


Сходни връзки

На 24.08. Албена празнува своя 46-и рожден ден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди