изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ


ОВЕН – Прогнозите ви са много точни и това значително улеснява работата на всичко около вас.

ТЕЛЕЦ –  Очаква ви работа по текущи задачи, за да ги приключите в рамките на седмицата, която свършва. В случай на нужда се обърнете към подходящите хора, за да не спирате с проектите си.

БЛИЗНАЦИ - Днес ви предстои взимането на важно за работата ви решение. Имате навика да действате прибързано, но в случая ще трябва добре да обмислите решението си.

РАК - Вероятността днес да срещнете човек, който да ви открие нова насока в професионалното ви развитие е значителна.

ЛЪВ - Времето споделено с вашите близки ще ви освежи и зареди с положителна енергия. Имате нужда от повече движение, и ако днес ви се отдаде възможност удовлетворете я.

ДЕВА – Ще обогатите информираността си и ще стигнете до нови открития за себе си, позволяващи ви да начертаете конкретни стъпки за бизнеса си.

ВЕЗНИ - Случващото се около вас говори за значителен напредък в личните ви взаимоотношения в семейството. Родителите са благосклонни към вашите идеи и от тях може да очаквате съдействие.

СКОРПИОН - Най-сетне се радвате на дългоочаквано събитие. Ситуацията около вас е изключително благоприятна и някои притеснения отпадат от само себе си.

СТРЕЛЕЦ - С позитивни мисли и практичен подход ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си днес. Не се противете на нечие предложение, целящо подпомагане на бюджета ви.

КОЗИРОГ – Това, което не ви погубва ви прави по-силни. Тази доказана истина върви ръка за ръка с неспокойната ви природа и ви дава кураж да се справяте с всяко затруднение.

ВОДОЛЕЙ - Желанията ви днес ще се сбъдват. Паричните ви нужди ще бъдат задоволени, а романтични вълнения ще ви накарат да полетите.

РИБИ - Ако ви се наложи да променяте плановете си в движение, не се тревожете. Ще бъдете защитени и със съдействието на онези, от които зависите, ще довеждате делата си до добър край.

Еротичен хороскоп за жени

Сексуален хороскоп за жени

Кои зодии са за връзване


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди