изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:41 EEST
МИРОСЛАВ КИРЧЕВ НА ПОЛУФИНАЛ НА СВЕТОВНОТО ПО КАНУ-КАЯК    
СпортСпортният талант на "Еврофутбол" Мирослав Кирчев се класира на полуфиналите на Световното първенство по кану-каяк в Милано. В олимпийската дисциплина на 1000 метра едноместен каяк Миро се справи в конкуренцията във втората серия и финишира първи с време 3:33.797 мин. Напред продължават Василий Погребан от Русия, Фабио Фис от Швейцария, Мартин Нател от Швеция и Агустан Вернис от Аржентина.

Мирослав е световен вицешампион в дисциплината от първенството на планетата в Москва през 2014 година. 25-годишният  русенец ще се състезава и на 500 метра, където днес от 13.30 часа е стартът на неговата пета серия. В италианския град ще се раздават квоти за Олимпийските игри в Рио де Жанейро догодина.
Друг Спортен талант на "Еврофутбол" – Даниел Николов не показва най-доброто, на което е способен на Световното първенство по ветроходство до 21 години в Медемблик (Холандия). 19-годишният варненец заема предпоследното място в клас Лазер Стандарт след проведени 6 гонки. Състезанието продължава до събота.
Медийни партньори са вестниците Стандарт, Еврофутбол и Марица, агенциите Крос и БГНЕС, сайтовете sportal.bg, viasport.bg, bgathletic.com, dir.bg, actualno.com, sportline.bg, ngobg.info, winner.bg, chuime.bg, телевизиите ТВ7, News7 и Канал 3, както и радиата Дарик, БНР, N-JOY, bTV и Z-Rock.
 


Сходни връзки

МИРОСЛАВ КИРЧЕВ НА ПОЛУФИНАЛ НА СВЕТОВНОТО ПО КАНУ-КАЯК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди