изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:54 EET
ХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ



ОВЕН - Работете неспирно, за да добиете власт над себе си. Който не печели, започва да губи. Важно е не да вървиш бързо, а да вървиш винаги.
ТЕЛЕЦ - Ще получите шанс за изява, какъвто от дълго време търсите, не го пропускайте. Не пренебрегвайте обстоятелство, с което се съобразяват всички около вас.
БЛИЗНАЦИ - Ако съгласувате действията си с партньорите работата ще ви носи бързи резултати и удовлетворение.
РАК - Човеколюбието ви днес ще ви превърне в търсени и предпочитани партньори. С разбиране ще се отнесете към проблемите на другите и ще се стараете да сте им полез-ни.
ЛЪВ - Със сигурност не сте претрупани с ангажименти, но ще ви бъде от полза да се раздвижите малко. Ако се качите по стълбите без да ползвате асансьор би било едно добро начало.
ДЕВА - Денят е особено подходящ за установяване на нови контакти и връзки. Обаянието ви днес е толкова силно, че където и да се появите неминуемо правите впечатление.
ВЕЗНИ - За да сте пълноценни в делата си е нужно да запазите търпение и добро отношение към работата си. Без гняв и недоверие към света около вас.
СКОРПИОН - С новогодишните празници настроението ви видимо се повишава. Въпреки почивните дни, ще имате възможност да подобрите финансовото си състояние.
СТРЕЛЕЦ - Предстои ви да свършите доста неща. Действате с размах днес. Имате много работа и идеи, които чакат да бъдат осъществени.
КОЗИРОГ - Денят е благоприятен за решаване на лични проблеми, затова не се занимавайте с финансови операции. Ако дейността ви е свързана с изкуство, ще имате значителни успехи.
ВОДОЛЕЙ - Имате нужда от разнообразие и движение. Да прекарате деня в колебание е най-лошото, което можете да направите.
РИБИ- Ще се занимавате с познати неща, оставяйки на втори план новостите, които замисляте. Някои ще предпочетат разходка сред природата.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 24 АВГУСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди