изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 14:35 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 24.08.2015    
НовиниБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 24.08.2015


На 21 август, около 17:30 часа е се тъжи 77-годишна жена от с. Рогачево, обл. Добрич. По данни на тъжителката, около 13:30 часа на същата дата е получила обаждане на домашния си телефон от непознат мъж представящ се племенник на потърпевшата. Чрез въвеждане в заблуждения, мъжът поисква сумата от 1 800 евро за освобождаване на колетна пратка. Малко по-късно жената предава сумата от 1 700 лева на непознат мъж срещу пакет облепен с тиксо пред жилището си в с. Рогачево. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.

 

На 22 август, около 09:20 часа е получено съобщение за извършена кражба на територията на с. Българево, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 22:00 часа на 21 август до 09:30 часа на 22 август неизвестен извършител е извършил кражба на пет броя проводници от междустълбия с обща дължина 150 метра. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

 

На 22 август, около 07:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП на главен път I-9 на изхода на град Шабла посока с. Дуранкулак. На място е установено, водач на лек автомобил „Хонда” с добричка регистрация, поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС, излиза от пътното платно и се преобръща в ляво по поска на движението си. При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС Т.Н. (18г.) от град Добрич е неправоспособен. Същия е настанен в МБАЛ Добрич с диагноза „комоцио”, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Шабла.

 

На 23 август, около 17:30 часа в района на паметника „Цимерман” в град Добрич, е извършена проверка на лек автомобил „Сеат” с добричка регистрация. В хода на проверката са установени и иззети по надлежния ред полиетиленови топчета със суха тревна маса и два броя пликчета с бяло прахообразно вещество. При извършения полеви тест същите реагират на наркотичните вещества канабис с общо тегло 20 грама и амфетамин с тегло около 5 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани Н.З. (20 г.) и Й.С. (18 г.), и двамата от град Добрич. По случая се работи в условията на бързо полицейско производство.

 

На 22 август, около 20:10 часа е получено съобщение за нарушаване на обществения ред и спокойствие на гражданите в района на ж.к. „Строител” в град Добрич. На 23 август в Първо РУ МВР Добрич е съставен акт за констатиране на дребно хулиганство на П.П. (59 г.), който в явно нетрезво състояние е извършил непристойна проява изразяваща се в многократна стрелба със законно притежаван газов пистолет. Материалите по случая са докладвани в Районен съд Добрич.

 

На 23 август, около 10:30 часа по ул. „Нефтеняк” в град Шабла е спрян за проверка товарен автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от П.П. (41 г.) от град Балчик. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че водача на МПС е неправоспособен с отнето СУМПС по съдебен ред. По случая е образувано незабавно полицейско производство по описа на РУ МВР Шабла.

 

На територията на ОД на МВР ДОБРИЧ е регистрирани два пожара с материални загуби.

24.08.2015 г.                                                                     ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 24.08.2015 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди