изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:16 EEST
„Лада“ скри топката на „Ферари“ / СНИМКИ И ВИДЕО/    
По светаЛада“ отдавна не е компанията, която прави моделите „Самара“ и „2107“. Руският автомобилен гигант сериозно изплаши не кой да е, а самата светая светих на спортните коли  - „Ферари“, пише BIG5.bg


Причина за безпокойството е революционния модел Raven („Рейвън“, гарван, б.ред. ), който има наистина извънземна визия. Спортинят свят е на нокти в очакване на колата на бъдещето, пишат руските медии.

Намериха се скептици, които смятат, че руският „хищник“ не е чак такова чудо, тай като концернът „ВАЗ“ не разполагал с двигател, достоен за задвижването на „Рейвън“. Предполага се, че той ще бъде поставен по средата на автомобила. Какви обаче ще са конкретните технически характеристики на концептуалния модел – предстои да видим.

Sin Cars пускат първия автомобил от новия си модел, който е вече във серийно производство

Колата включва много нови екстри, фокусирани върху желанията на клиента, сигурност и комфорт, като ABS, тракшън контрол, ново табло и ECU, нова електрическа инсталация с пауър модул, климатик, нов интериорен дизайн, включващ нов волан с интегрирани функции , нова централна конзола с поръчкови бутони, ръчно интегриран iPad или подобен 7-инчов таблет с Android, спортни седалки Recaro, контрол на въздушното задно крило, нова изпускателна система и др.

Ще бъдат направени няколко презентации на автомобила в Европа, в момента той се намира на Френската Ривиера, а през септември ще бъде представен на едно от най-големите световни автомобилни изложения – IAA във Франкфурт.

http://www.dunavmost.bg












[image8]
 


Сходни връзки

„Лада“ скри топката на „Ферари“ / СНИМКИ И ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди