изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:27 EEST
Авиоизложението МАКС 2015 започва край Москва /ВИДЕО/    
По света Международният авиокосмически салон МАКС 2015, който ще продължи до 30 август, днес отваря врати в руския град Жуковски - почти квартал на Москва. Тази година участниците са рекордните 760 компании, научни обединения и фондове, между които 151 от други страни. Освен мощното участие на руснаците, многобройни са фирмите от САЩ, Франция, Китай, Канада, Индия, Германия, забелязват се стойностни брандове от Германия, Израел, ОАЕ, Турция, Дания, Беларус, Казахстан, дори от Македония и Литва. На изложението се представят руските високи технологии и откритостта на вътрешния пазар на Русия за съвместни проекти с чуждестранни партньори.

МАКС 2015 се провежда под патронажа на президента на РФ Владимир Путин, който се очаква да го посети.

България също има участие. В специалната палата за младежко иновативно творчество с щанд и презентация ще бъде представен българо-руския проект "Полет на летателни апарати в атмосферата на планети от Слънчевата система", подготвен от смесен екип към Московския авиационен институт – българите Недислав Веселинов и Стефан Вълков, и руските им колеги Алексей Сичов и Владислав Шишкин.

През цялото време на изложението от 25 до 30-ти август , освен делови контакти, конференции и симпозиуми, в небето над Жуковски различни пилотни групи ще изпълняват сложни фигури от висшия пилотаж.

Само на МАКС могат да се видят опитни образци на летателни апарати и бойни комплекси, експериментални установки, които по ред причини не могат да бъдат показани в чужбина. bgnes.com



 


Сходни връзки

Авиоизложението МАКС 2015 започва край Москва /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди