изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:36 EEST
В КРАНЕВО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ "БИТКАТА НА ЧЕРНИТЕ И СИНИТЕ КОЛАНИ"    
СпортКранево ще бъде домакин на атрактивното състезание-демонстрация по карате "Битката на черните и сините колани", съобщават от родната ни федерация. Проявата ще се проведе на 27.08.2015 година от 15.30 ч. в спортната зала на хотел "АкваЛайф Спорт".

Гости на състезанието ще бъдат: Зам.-министърът на спорта на Сърбия - г-н Драган Атанасов, треньорът на националния отбор по карате на Испания - г-н Хосе Фернандо Серако, президентът на БНФК Алексей Петров, треньорът на националния ни отбор по карата - Роксанда Атанасов.
В 16 часа ще бъдат наградени най-добрите български каратеки.
В 17 часа ще станете свидетели на уникална спасителна акция, в която участие ще вземе медицинския хеликоптер на застраховка "Активна грижа". Наземни и въздушни екипи ще окажат помощ на водолаз, който е получил сърдечна криза докато се гмурка край плажа в Кранево. Пострадалият ще бъде изтеглен с помощта на лебедка на борда на хеликоптера.  Демонстрацията ще се проведе от 17 часа на Централен плаж,  Кранево в района на бийч бар "Аква Лайф".
 


Сходни връзки

В КРАНЕВО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ "БИТКАТА НА ЧЕРНИТЕ И СИНИТЕ КОЛАНИ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди